Ideje vredne širenja

Prva TEDxYouth konferencija u Beogradu.

Osam mladih i kreativnih predavača dobiće priliku da predstave svoje ideje na nezavisno organizovanoj konferenciji pod licencom TED-a 26. maja 2012. godine u Dečjem kulturnom centru "Majdan" u Beogradu.Ovi ljudi su izabrani na konkursu da u najmanje 6, a najviše 12 minuta ispričaju svoja životna iskustva i ideje kroz prizmu slogana konferencije "Beyond 25. maj".

Odabrani predavači dolaze iz različitih socijalnih i profesionalnih okruženja, neki su građani Srbije, a neki su su Srbiju učinili svojim domom, tako da je događaj dvojezičan, englesko-srpski. Zbog simbolike koju nosi Dan mladosti kao praznik koji promoviše vrednosti mladih, ovaj događaj je posebno usmeren na srednjoškolce i studente koje treba inspirisati na aktivno učešće u razgovoru.

Učešće na konferenciji je besplatno, a svi zainteresovani mogu da se prijave tako što će popuniti formular na sajtu TEDex.

Broj mesta je ograničen i konferenciji, koja počinje u 10h, mogu prisustvovati samo oni koji su dobili kartu. Inače, TED je neprofitna organizacija posvećena "Idejama vrednim širenja". U tom duhu, TED je stvorio TEDx, program lokalnih nezavisno organizovanih događaja koji spajaju ljude sa ciljom da podele iskustvo slično TED konferenciji.

 

 

 

 

D. M.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.