Ana Adžić (38) iz Beograda iskreno o vantelesnoj oplodnji spermom donora: dugo nisam imala partnera a želela sam bebu

Ana Adžić (38) je rešila da sama upravlja svojom sudbinom i ne dozvoli da joj prođe pet ili deset godina u čekanju onog pravog, dok njen biološki sat lagano otkucava. Našla je sve informacije na internetu i krenula da ostvari svoj najveći san.

- Imala sam nekih 38 godina, bila sam sama, već godinama bez ozbiljne veze i rešila sam da pokušam. Pa kako bude. Najvažnije u životu bilo mi je, i sada je, da imam dete, a nikada nisam bila od onih koje će da jure muškarce i gube vreme tražeći onog pravog. Prelomila sam, otišla na vantelesnu oplodnju i rodila moju prelepu Antoniju, koja je danas centar mog sveta - počinje priču jedna zrela i hrabra žena.

One su svuda oko nas. Dobre, pametne, uspešne i kvalitetne žene koje su već prešle 35. godinu, godinama nemaju ozbiljnu vezu i nade da će roditi dete počinju da se gase.

Iskrena ispovest žene (55) koja se više NE nervira zbog svega: moj novi život posle dva infarkta...

Ana Adžić bila je jedna od njih, ali je rešila da sama upravlja svojom sudbinom i ne dozvoli da joj prođe pet ili deset godina u čekanju onog pravog, dok njen biološki sat lagano otkucava. Našla je sve informacije na internetu i krenula da ostvari svoj najveći san.

- U Srbiji nije postojala ta opcija da kupim spermu i uradim vantelesnu oplodnju ili inseminaciju i zato sam se raspitala po raznim forumima i saznala da sve to mogu da uradim u Makedoniji. Kontaktirala sam kliniku u Skoplju, pregledali su me i videli da sam ginekološki potpuno zdrava.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.