10 motivacionih citata Džima Kerija: staza ka ostvarenju snova

10 inspirativnih izjava Džima Kerija podsećaju nas da treba da verujemo u svoje snove i da ih štitimo kako bismo ih ostvarili.

"Mnogi od nas biraju put straha prerušen u praktičnost. Ono što zaista želimo izgeda nemoguće, van domašaja, i smešno za očekivati, tako da se nikada ne usudimo da zatražimo to od univerzuma. Kažem vam, ja sam dokaz da možete da tražite od univerzuma to što želite."

"Uvek ćete imati samo dve opcije: ljubav ili strah. Izaberite ljubav i nikada ne dozvolite strahu da vas okrene protiv vašeg razigranog srca."

"Koliko ja znam, radi se samo o tome da univerzumu date do znanja šta želite i da radite na tome, a za to vreme treba da prestanete da mislite na koji način će se ostvariti."

10 citata velikih žena kroz istoriju: snaga ženskog uma i srca

"Iz iskustva vam mogu reći da je uticaj koji imate na druge ljude najvredniji novac koji postoji."

"Pravim svestan izbor da izazove posmatram kao nešto korisno, kako bih mogao da se nosim sa njima na najproduktivniji moguć način."

"Zašto ne date šansu veri? Ne religiji, nego veri. Ne nadi, nego veri. Ja ne verujem u nadu. Nada iscrpljuje. Nada šeta kroz vatru dok vera skače preko nje."

"Vaš posao nije da shvatite kako će se nešto odigrati u vašem životu, nego da otvorite vrata u svojoj glavi i kada se otvore vrata u stvarnom životu, samo prođite kroz njih. Ne brinite ukoliko propustite svoj red. Uvek će postojati neka vrata koja se otvaraju. Ona se stalno otvaraju."

"Iskreno, želim da budem najveći glumac koji je ikada živeo. Voleo bih to. Ali ja to ne moram da budem. Samo želim da budem ovde. To je sve."

"Vrlo sam ozbiljan kada kažem ne alkoholu i ne drogama. Život je suviše lep."

"Bolje je da rizikujete da umrete od gladi nego da se predate. Ukoliko odustanete od svojih snova, šta vam je ostalo?"

Izvor: Lovesensa

Lena Sudar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.