Neka vrata u svom životu morate zauvek da zatvorite: ovo je idealna prilika da postanete istinski srećni

"Ako nemate novu priliku, otvorite vrata za nju!"

Naša sreća u mnogim segmentima života zavisi od razumevanja koja vrata treba da se zatvore, a koja treba da ostanu širom otvorena, piše Lovesensa.

Zatvorite nepotrebna vrata

Ponekad se suočavamo sa okolnostima, situacijama, pa čak i sećanjima koja nas parališu.

Nemoguće je da se krećemo napred i borimo se za svoj cilj sve dok nas nešto zadržava i koči na svakom koraku. Što pre shvatimo šta nas to sprečava i rešimo se toga, pre ćemo nastaviti da ređamo pobede u svom životu.

Prestanite previše da se vezujete za stvari, ljude i događaje: kako da sprečite patnju i živite bezbrižnoPrestanite previše da se vezujete za stvari, ljude i događaje: kako da sprečite patnju i živite bezbrižnoKada prestanemo da se opiremo životu i osuđujemo ljude i pojave, gotovo neprimetno će nestati ljutnja, tuga, strah. Daćemo sebi i…

Na primer, voljena osoba kojoj potpuno verujete, odjednom odlučuje da vas napusti. Život se menja i osećate da je svet okrutan i nepravedan. Iz nekog razloga, ono što ste tako želeli više nije dostupno.

Kada se takve stvari dogode, morate biti u stanju da pustite prošlost i zatvorite vrata koja vode u patnju. Doći će vreme kada bol prestane: vaše iskustvo biće lekcija, a sećanja će vas podsećati ko ste zaista. Ostanite uvek dosledni sebi.

Vaša sadašnjost postoji odvojeno od prošlosti i zato ne smete dozvoliti juče da odredite sutra. Pogotovo ako vam to ne donosi sreću i ne vodi ka njenoj potrazi.

Izaberite koja vrata želite da otvorite ... i otvorite.

"Ako nemate novu priliku, otvorite vrata za nju!"

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.