Zatvorite oči, zamislite ovo i loša osećanja će nestati: ovo je čudesna ruska tehnika za oslobađanje od negativnosti

Neverovatna metoda ruskog naučnika za oslobađanje od negativnih osećanja - evo šta treba da vizualizujete kada se osećate uznemireno!

Svetski poznati ruski naučnik Grigori Grabovoi, doktor fizike i matematičkih nauka, akademik, autor otkrića polja stvaralačke informacije i originalnih radova o predviđanju budućih događaja i upravljanja njima, razvio je brojne metode i tehnologije koncentracije svesti radi postizanja željenih rezultata.

Poznati su njegovi brojni nizovi koji se koriste za različite svrhe, a jedna od njegovih metoda bazira se na vizualizaciji i unošenju informacija u srebrnobelu sferu.

Proverite da li vam je hitno potreban duhovni detoks: izbacite iz duše potisnutu negativnu energijuProverite da li vam je hitno potreban duhovni detoks: izbacite iz duše potisnutu negativnu energijuNije teško otkriti da li vam je potrebno duhovno čišćenje. Znakovi mogu biti suptilni, ali, ipak često su jasni.

Da li želite što pre da se osloboditi neke negativne emocije koja vam je uzburkala telo i duh toliko da ne možete trezveno razmišljati ni donositi odluke, svakako probajte ovu Grabovoijevu metodu.

Vizualizujte srebrnobelu sferu koja je sa svoje unutrašnje strane u potpunosti obložena ogledalima, kako lebdi na oko 40 cm ispred vas. Zatim obratite pažnju na to u kojem delu svog tela najsnažnije osećate negativnu emociju. Zamislite da je ta emocija poput klupka vune, izvucite nit tog „klupka“ i počnite ga prebacivati u srebrnobelu sferu s ogledalima. Izvlačite tu nit i prebacujte u sferu dokle god u svom umu vidite da te niti još ima.

Lujza Hej - 100 najboljih afirmacija: reči koje donose pozitivnu budućnost punu ljubavi i obiljaLujza Hej - 100 najboljih afirmacija: reči koje donose pozitivnu budućnost punu ljubavi i obiljaNajlepše i najbolje afirmacije Lujze Hej - evo koje reči treba da ponavljate svakog dana!

Ona može menjati boju, čvrstoću, strukturu. Tek kada vidite da je celo „klupko“ u potpunosti prebačeno u sferu i nema ga više u vašem telu, emocija je uklonjena. Sada u sferu upišite srebrnobelim slovima sedam puta ovaj brojčani niz: 1888948.

Za kraj zamolite Univerzum da preuzme tu sferu i zamislite kako ona odlazi daleko u vis i zauvek nestaje...

Osetićete neverovatno olakšanje.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.