Zaljubite se u sebe

Izbegavajte da radine NA sebi već radite SA sobom i pozovite sve delove sebe da pomognu u pravoj dubokoj transformaciji.

lidija_2013

"Lepi ste, u svakom mogućem smislu" - Christina Aguilera

Dragi prijatelji,

Prošlog vikenda sam bila pozvana da asistiram na seminaru doktora psihoneurologije, Tony Robbins-onovom Master treneru i univerzitetskom dekanu coaching-a: Dr. Connie Schottky. Suvišno je reći da sam bila počastvovana da prisustvujemo seminaru ovakvih razmera, da ponovo dobijem priliku, da budem svedok onoga što se odvija na visoko-kvalitetnom času, na seminaru visokog kvaliteta. I da se osvrnem na razlike između ovakvog seminara, visokog kvaliteta vođenog od strane eksperta, i seminara koji su niskog kvaliteta, skupi a mediokritetski, vođeni od strane samo-prozvanih coach-a i učitelja koji ne bi mogli da nauče mačku da izađe iz mokre papirne kese.

Razlika je OGROMNA! I čoveče, koliko sam srećna što mi se pružaju bezbrojne prilike da modelujem eksperte, i podelim sa polaznicima na mojim seminarima, znanje i iskustvo iz prve ruke! Brojim blagoslove...Između mnogo drugih stvari, razlika leži u stilu i predstavljanju. Najpre zato što samo-prozvani coach-i pričaju o nečemu što sami ne umeju da predstave, najviše jer sami ne žive i ne praktikuju to.

Ekspert majstor je, međutim, coach sam/a sebi. On živi ono što podučava. On otelovljuje svoja učenja kao životnu filozofiju. On voli i poštuje sebe, tako da sebi daje najbolje od sebe!

Vidite, u coaching-u i ličnom razvoju, ono što je bitno nije dodavanje novih tehnika, zatvaranje sebe od sebe, nije menjanje i odbacivanje delova sebe, nego nadogradnja sebe.

 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.