Zakon privlačenja prave ljubavi: 10 načina da pronađete svoju srodnu dušu

Evo kako da aktivirate zakon privlačenja u ljubavi - postoje 10 jasnih pravila:

Zakon privlačenja je univerzalni zakon koji, ako se pravilno koristi, može da vam donese dobrobit na mnogim poljima, naročito u sferi ljubavi, piše Lovesensa. Izvor svega je u vašim mislima i vašem stavu, jer - kakvu energiju šaljete, takva energija vam se i vraća. To je efekat bumeranga koji svakog pojedinca povezuje sa Univerzumom.

Evo kako da aktivirate zakon privlačenja u ljubavi - postoje 10 jasnih pravila:

1. Budite verni sebi

Ako sajrijete svoje pravo JA i navučete masku laži i zabluda, stvarate i šaljete nerealnu sliku o sebi. To donosi i pogrešne ljubavne izbore i prilike.

Da li ćete biti USAMLJENA ili SRODNA DUŠA: 3 stvari otkrivaju vašu ljubavnu sudbinuDa li ćete biti USAMLJENA ili SRODNA DUŠA: 3 stvari otkrivaju vašu ljubavnu sudbinuDa li ste vi srodna ili usamljena duša - ovi znakovi otkrivaju put vaše ljubavi...

Budite svojstveni i negujte svoju pravu prirodu i tada će Univerzum uspeti da ukrsti vaš put sa putem vaše srodne duše.

2. Iskreno zavolite sebe

Ako želite biti voljeni, morate se zaljubiti u svoje pravo "ja". Negativno samopoštovanje odjekuje negativnom energijom koja odbija potencijalne partnere. Važno je da se oslobodite prekomerne samokritike.

3. Uredite svoja uverenja

Život je sistem povratnih informacija, tako da dobijate ono u šta verujete. A ako vaša uverenja ne odgovaraju onome što stvarno želite da dobijete, došlo je vreme da ih ispravite i formirate sistem vrednosti koji će podržati vaše istinske želje.

Da biste to učinili, morate da analizirate svoje ideje o ljubavi, a zatim odbacite one koje vas sprečavaju u stvaranju idealne veze.

4. Nastavite da sanjate

Moć mašte može promeniti vaš lični život. Ako tražite ljubav, onda je sanjanje os usretu sa srodnom dušom savršen alat u zakonu privlačenja.

Zamišljajući svog idealnog partnera, šaljete pozitivne slike Univerzumu, koji prihvata i ispunjava ovaj zahtev.

Čim se u vašoj glavi pojavi savršena slika, slobodno je reprodukujte ponovo i ponovo dok se ne pojavi u stvarnosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.