VELIKA ZABLUDA O SRODNOJ DUŠI: Ona nije osoba koju ste zamišljali

Evo ko je zapravo vaša srodna duša!

Kada pomislimo na srodnu dušu, u našem umu se najčešće javlja scenario romantičnih filmova. Srodna duša se povezuje sa nekom savršenom dopunom, odnosno simbolizuje osobu koja nam pomaže da budemo potpuni, celoviti. Ovo je uobičajeno mišljenje o srodnoj duši, ali i zabluda.

Srodna duša je osoba sa kojom želite da ostanete do kraja života, ali susret sa njom na početku i nije baš tako prijatan. Susret sa srodnom dušom je naša refleksija, ona je ogledalo naše duše i srca.

Pročitajte još:

Ko su, u stvari, naše srodne duše

Otkrijte svoju srodnu dušu

Vaša srodna duša zaista postoji i uskoro će se pojaviti: u ljubavi je sve mnogo jednostavnije nego što mislite

Ona skida naše maske i izvlači na površinu sve ono što smo potisnuli - od rana i trauma, do zaboravljneih snova i životne misije. Srodna duša nas vraća svojoj pravoj prirodi, podstiče nas na pozitivnu transformaciju, ali često su velike promene vrlo teške.

Uči nas da postanemo hrabriji, svesniji svojih strahova i sebe. Učiniće sve što je neophodnu kako bismo stekli uvid o vlastitoj istini. Možda ćete u tim trenucima misliti da vam je srce slomljeno, ali napokon ćete uspeti da proneđete put do sebe.

Dakle, srodna duša nije osoba koja vas dopunjuje, već osoba koja vas motiviše i pomaže da sami budete ispunjeni, odnosno da postanete ono što želite da postanete.

Gde je vaša velika ljubav: da li odbijate srodnu dušu od sebeGde je vaša velika ljubav: da li odbijate srodnu dušu od sebeLjudi danas žele maksimum od života i polagano otpuštaju ograničenja koja su vekovima nosili. Jedno od njih je i da moraju biti…

Možemo postaviti isrodnoj duši milion pitanja, ali ona nam neće dati precizne odgovore, već će nas navesti da ih sami pronađemo.

Ona može učiniti da se osećamo slomljeno, dok nam pokazuju rane koje nosimo u sebi, a mi smo ih skrivali. Neće uvek zaceliti rane, ali pokazaće način na koji ih sami možemo zaceliti.

Neće nas spasiti kada se topimo, ali naučiće nas kako da plivamo.

Naučiće nas da živimo slobodno, potpuno volimo i ispunjavamo sebe.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.