Vi imate moć da ispunite svoje želje - samo ovo treba da uradite: čarobna formula od 3 pitanja za ostvarenje snova

Odgovorite na ova 3 pitanja i saznajte magičnu formulu za ostvarenje najvećih želja!

Još uvek ne shvatamo da mi imamo moć ispuniti svoje želje. To je delomično zato što ne znamo kako, a delomično jer ne možemo verovati da su te "super moći" koje tako dugo pripisujemo božanstvu i čarobnjacima, zapravo dostupne običnim ljudima.

Ostvarite sami svoje želje uz pomoć sledeće formule!

Svi znamo šta se događa kad se želje ispune. One uskoro postanu deo normalnog života i mi njihovo ispunjenje uzimamo zdravo za gotovo. Ubrzo nakon toga, javlja se nova želja.

Ako tražite pomoć anđela, ovih 6 stvari treba da znate: kako da se povežete sa svojim anđelom čuvaromAko tražite pomoć anđela, ovih 6 stvari treba da znate: kako da se povežete sa svojim anđelom čuvarom"Videla sam kako se nerazumevanja i porodične razmirice rastapaju nakon zahteva za anđeoskim posredovanjem. Kad imamo osećaj da…

Kad se želja ne ispuni, ona ostaje u našim srcima godinama. S vremenom postaje sve žarkija, hraneći se našom žudnjom za ispunjenjem. Istinski duboka želja može goreti poput vatre, postajati sve vatrenija i snažnija, i samu sebe spaliti.

Verovanje da ljudske želje odobrava izvor koji je izvan nas, i da naše lično ispunjenje zavisi od toga ostvaruju li nam se određene želje još uvek je iznenađujuće snažno. U mitovima i legendama reč "želja" povezivala se sa božjom voljom i čarobnim silama. Blagoslovi su dobre želje dobroćudnog Boga, kletve su zlo s mračne strane magije.

Ispunjavanje svojih želja iziskuje malo više truda. Podrazumeva korišćenje "božanskih" stvaralačkih sposobnosti unutar nas samih.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.