Univerzum zna ko je vaša srodna duša: evo kako da prepoznate svog životnog partnera

Kako možete znati da li je neka osoba vaš životni partner? Ovako se prepoznaju srodne duše...

Postoje verovanja da smo se sa svojim životnim partnerima još davno srelu, u nekom drugom životu i Univerzumu, i da smo se dogovorili da ćemo neko vreme putovati zajedno. Kada sretnete svoju srodnu dušu javlja se privlačnost kakvu do sda niste osetili. Iako ste raciponalno svesni da ste ovu osobu prvi put videli, intuicija vam poručuje drugačije - pokazuje vam da su vaše duše već povezane.

8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubav8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubavAko čekate da vam se ljubav dogodi, ovi znakovi ukazuju da ćete uskoro sresti srodnu dušu!

Vaša duša, šesto čulo i Univerzum znaju ko je vaš životni partner, jer je čitav Univerzum posvećen srodnim dušama. Privlačnost i veza između dve srodne duše je nezaustavljiva. Već imate vezu koja je unapred predodređena, a koju možda još niste zaključili. Nikada ne bi trebalo da potcenjujete svoje unutrašnje osećanje, naroito akda je reč o ljubavi. Vaše šesto čulo je mnogo jače nego što mislite.

Partnerstva se ne mogu forsirati. Nikada ne možemo podstaći ili naterati neku osobu da nas voli. Odnos se zasniva na dve osobe i u njemu oboje moraju biti zajedno. Međutim, privlačnost može nestati, možete se udaljiti, izabrati novi ili samo svoj put... Ali to nije slučaj sa vezama između dve potpuno srodne duše.

Sve neuspele veze su ovde da bismo naučili nešto o svojim slabostima, jakim, pozitivnim ili negativnim stranama ličnosti. Jednom kada naučimo šta je potrebno, možemo ići dalje. Sva otkrića pomažu nam da stvorimo za skladniji odnos sa životnim partnerom - naravno, ako to želimo.

Kako stvoriti srećnu vezu?

Ako želite da budete dobar partner, onda morate biti iskreni prema sebi, prihvatiti sebe i prihvatiti svog partnera. Svi grešimo, ali i puno naučimo iz svake greške, saberemo se i sledeći put budemo bolji.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.