ŠTA VAM UNIVERZUM PORUČUJE ZA 2021. GODINU: Ako uradite 1 stvar, privućićete blagoslove u svoj život

Moćna poruka Univerzuma za 2021. godinu!

Koja je vaša prva asocijacja za 2020. godinu?

Za mnoge ova godina je simbol usamljenosti, osećaja straha, ali i buđenja i velikih promena. Ona je bila ciklus koji označava kraj, ali ujedno i novi početak.

Život je sam po sebi jedan ciklus promena - menjamo mesta prebivališta, domove, prijatelje, veze, posao. Ali kada se jednom otvorimo za promene i počnemo intezivnije da se bavimo svojim mislima, počećemo i da se krećemo u pravcima o kojima ranije nismo ni razmišljali.

Pročitajte još:

FENG ŠUI - 10 stvari koje morate uraditi pre Nove godine: Evo kako da privučete sreću i obilje već na početku 2021!

5 AFIRMACIJA KOJE ĆE VAM DONETI ONO NAJBOLJE OD ŽIVOTA: Ponavljajte ih svakog dana i očekujte brze promene

KAKO DA SE OSLOBODITE KARMIČKE ZAVISNOSTI: Ovi signali pokazuju da je blokiran vaš deveti energetski centar

U 2020. godini postali smo svesni mnogih svojih slabosti, ali i loše utvrđenih uverenja, sistema vrednovanja, navika, strukture i tradicije. Naučili smo da ne možemo sve u životu kontrolisati i isplanirati - zato Univerzum u 2021. godini za nas ima novi zadatak.

Svako od nas će u 2021. godini proći kroz proceds duhovnog buđenja, novog rađanja i prilagođavanja na jedan novi način života. Ovaj proces može biti neprijatan i težak, ali ukoliko iskoristite lekcije koje stre naučili i spremni ste da postanete bolja verzija sebe - sve će biti u redu. Kao zmija koja odbacuje staru kožu da bi se obukla u novu, tako ćete i vi u narednoj godini morati da odbacite staru verziju sebe.

Univerzum vam u 2021. godini poručuje - odbacite sve negativno, stare strahove, veliku kontrolu, ograničenja i otpustite staru verziju sebe. Sve što vam vipše nije potrebno i što vam ne pomaže odbacite zauvek, a obucite čarobni plašt promena i novog, istinskog moćnog JA koje je skriveno u vama.

KAKO DA ISKORISTITE ZAKON PRIVLAČENJA ZA LJUBAV: 7 koraka da privučete pravog partnera u svoj životKAKO DA ISKORISTITE ZAKON PRIVLAČENJA ZA LJUBAV: 7 koraka da privučete pravog partnera u svoj životZakon privlačenja - iskoristite moć za privlačenje prave ljubavi!

Na pragu smo jedne nove ere, a u 2020. godini imali smo vremena da razmislimo ko smo, šta želimo, kojim putem treba da krenemo, da li živimo svoju poravu svrhu...Zbog toga će 2021. godina biti za vas period promena i godina isceljenja. Vreme koje od nas zahteva da prigrlimo sve novo, a odbacimo sve ostatke prošlosti. Najvažnije je da prihvatite promene i koračate stazom života u skladu sa njima, a na kraju ćete shvatiti da je baš ta transformacija za vas veliki blagoslov.

Napokon imate priliku da postanete osoba baš onakva kakva želite da budete. Isceljujte svoje korene i pomirite se sa tim da vas život u prošlosti samo koči na putu razvoja.

Pred nama je toliko puno nepoznatih i lepih životnih stvari. Ako se oslobodite okova prošlosti, uspećete da ih privučete u svoj život i osetićete se oslobođeno.

Dok traje proces promena ne zaboravite da je snaga Univerzuma uvek uz vas!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.