Tajna uspešnog braka ili veze: ako imate ovih 5 osobina, sreća u ljubavi vam je zagarantovana

Osoba koja ume da prihvati partnerovu različitost neće praviti veliku buku kada dođe do momenta da partner misli drugačije.

Svi bismo voleli da znamo koja je tajna srećnog braka. Svako će vam reći neki svoj savet za to šta može brak da učini harmoničnim i dugotrajnim, ali ipak postoje neke osnovne karakteriste koje posedujemo kao individue koje mogu da doprinesu tome da ostanemo zauvek srećni sa našim partnerom.

Ako ste ljubomorni, ovo treba da naučite: 5 načina da se rešite ljubomore i ponovo budete srećni u ljubaviAko ste ljubomorni, ovo treba da naučite: 5 načina da se rešite ljubomore i ponovo budete srećni u ljubavi"Ljubomora u ljubavnom odnosu je kao so u hrani. Mala količina može poboljšati ukus, ali previše može pokvariti užitak i, u nekim…

Na prvom mestu je ODGOVORNOST, jer niko ne želi kraj sebe neodgovornu osobu, na koju ne može da se osloni.

Sledeća karakteristika je da morate da budete POZITIVNA osoba i da umesto što biste nekada odbili partnera i rekli „ne, ne mogu“, pronađete način da odgovorite potvrdno.

 Treća, ne manja važna karakteristika je PRIHVATANJE. Osoba koja ume da prihvati partnerovu različitost neće praviti veliku buku kada dođe do momenta da partner misli drugačije.

Strah od mišljenja drugih ljudi: ovih 12 signala su jasni znaci da previše brineteStrah od mišljenja drugih ljudi: ovih 12 signala su jasni znaci da previše brineteI pored samopouzdanja, mnogi ljudi se ipak boje reakcije i mišljenja drugih. Ako prepoznate ovih 12 stvari kod sebe, to je znak…

 Osoba koja zna da NEGUJE partnerovu dušu, telo i duh je osoba koja će biti tu za partnera i u dobru i u zlu.

 Naposletku, osobe koje poseduju AVANTURISTIČKI DUH će sigurno ostati zauvek srećne u braku jer upravo ovo čini brak zanimljivim i dinamičnim.

Izvor: Super žena/Stil

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.