Svako u životu sretne ovih 10 energetskih vampira: obratite pažnju na broj 8 - donosi veliku negativnost

Evo kojih 10 energetskih vampira sigurno sretnete tokom života, a oni negativno utiču na vašu dušu, telo i energiju!

Naša uverenja i navika često mogu simbolizovati opšte dobro, ali neke životne rutine i shvatanja mogu se pretvoriti u energetske vampire koji crpe vašu energiju, onemogućavaju napredak i negativno utiču na vaše zdravlje, piše Lovesensa.

Određeni načini razmišljanja mogu otežati život i početi da vas iscrpljuju mentalno i fiziki.

10 stvari koje odmah treba da izbacite iz svog života: donose negativnost i ograničavaju sreću10 stvari koje odmah treba da izbacite iz svog života: donose negativnost i ograničavaju srećuEvo kojih 10 stvari treba odmah da se rešite ako želite da budete srećni!

Često sami u sebi stvorimo negativne percepcije koje postaju sastavni deo svakodnevnog razmišljanja, a vremenom se takve misli pretvaraju u toksične eneretske vampire. Počinjemo da trošimo dragocenu energiju na imaginarne strepnje i misli, koje jednostavno kradu radost i sreću.

Čovek je energetski entitet i energija je taj pokretač inspiracije i motivacije. Ona jedina može učiniti da iskoristimo sve svoje potencijale.

Evo kojih 10 energetskih vampira sigurno sretnete tokom života, a oni negativno utiču na vašu dušu, telo i energiju:

1. Život u prošlosti

Život u prošlosti podrazumeva prisećanje na davne situacije i preispitivanja - da li smo mogli nešto drugačije da uradimo. Počinjete da se ljutite na sebe, postajete samokritični i vraćaju vam se već proživljene negativne emocije, a to vam ne donosi ništa dobro jer se prošlost ne može promeniti.

Vaše ruke nisu prazne - imate sadašnjost i budućnost. Ne trošite vreme da proučavanje prošlosti, jer to razara vašu energiju. iz starih uspoemna izvucite lekcije i pouke, a živite SADA trudeći se da stvorite bolje SUTRA.

2. Osećaj krivice

Oproštaj je lekovita metoda za trelo i dušu. Nije potrebnos amo zatražiti oproštaj i oprostiti drugima, već i oprostiti sebi. Osećaj krivice vas sprečava da krenete napred i zagušuje vašu dušu negativnim potisnutim emocijama. Ovaj osećaj se često javlja i kada ne umete da kažete dragocenu reč - NE. Pokušajte da odbijete stvari koje vam ne prijaju već danas.

3. Neodlučnost

Ovo je energetski vampir koji krade energiju i vreme. Važno je da ne donosite ishitrene odluke, ali ne ostavljajte ni da rešenja čekaju dugo. To vam donosi osećaj nemira usled nerazjašnjenih situacija.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.