Svako od nas u životu sretne 3 važne romantične ljubavi: Evo koja je prava i dugovečna

3 ljubavi u životu sreće skoro svaka osoba - evo kako da prepoznate koja je prava!

Iskustva pokazuju da u životu imamo 3 vrste romantične ljubavi, odnosno tri tipa ljubavi koje na našu dušu ostavljaju trag zauvek, piše Lovesensa.

Od svake zavisi kako će se razvijati ona sledeća, ali svaka se u našem životu događa sa velikim razlogom.

Evo koje tri ljubavi u životu sreće skoro svaka osoba:

Zaljubljivanje prvi put: Ljubav izgleda kao idealna

Prva ljubav nam se događa u mladosti, najčešće u srednjoj školi. U početku izgleda kao ljubav iz bajke, liči baš na one divne priče koje su nam roditelji čitali pred spavanje.

Kada će vam se dogoditi prava ljubav: ovu grešku više ne smete da ponavljateKada će vam se dogoditi prava ljubav: ovu grešku više ne smete da ponavljateDa li ste stvorili blokadu koja sprečava da doživite pravu ljubav? Vreme je da se napokon dogode neki magični susreti...

Princ sretne princezu i čarolija se javlja već pri prvom poljupcu. U tim godinama smatramo da je prva ljubav jedina ljubav koju ćemo imati u životu. Već planiramo zajedničku budućnost, upoznajemo princa ili princezu sa roditeljima, prijateljima, mislimo da nijedna prepreka nije jača od nas, ali dogodi se jadan "bum" koji bajku poput magičnog ogledala rasprši u komadiće.

Najblaža varijanta prve ljubavi jeste kada odlučite da je došlo do prezasiženja id a zajedno želite da krenete novim putem, preselite se u drugi grad i putevi vam se jednostavno rastave. Međutim, krah prve ljubavi može biti i jako bolan, što se može negativno odraziti na buduće odnose ako osoba nije u stanju da se oslobodi prošlosti i zaceli stare rane.

Ljubav broj 2 - Teška ljubav

Druga verzija ljubavi je teška ljubav, ona koja nas uči lekcijama i načinu na koji treba da volimo i budemo voljeni. Kao što je gore pomenuto, i prva ljubav može postati teška ljubav. Ili, ukoliko se prva ljubav završila bez teških emocija, onda je moguće da nas uskoro očekuje teška ljubav koja je večiti učitelj.

U ovom tipu ljubavi suočavamo se sa lažima, bolom, manipulacijom i emotivnim povredama. Iako msilimo da pravimo dobre odluke, ova ljubav će nas zapravo naučiti kako da pravilno postupamo u emotivnim odnosima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.