Svaka žena zaslužuje iskrenu ljubav: Nikada nemojte da se zaljubite u...

Zaslužujete iskrenu ljubav nekoga ko vas stavlja na prvo mesto. I sigurno ćete ga pronaći

Ne ulazite u inferiornu vezu u kojoj vaše srce pripada nekome ko vas samo povremeno voli. Ne dozvolite da ova osoba zauzme mesto u vašoj glavi i srcu. Ne dozvolite da vas pomisao na njega natera da se bacate i okrećete u krevetu cele noći. Ne dozvolite da vam poruke bez odgovora odvrate pažnju od vašeg stvarnog života, ispunjenog ljudima kojima je stalo do vas. Ne zaljubljujte se nesebično u nekoga ko vam u teškim vremenima nikada nije pritekao u pomoć.

Ljubav u zrelim godinama: psiholog otkriva sve tajne zaljubljivanja posle 40. godine životaLjubav u zrelim godinama: psiholog otkriva sve tajne zaljubljivanja posle 40. godine životaNeki stručnjaci tvrde da najlepše volimo u četvrtoj deceniji života, pa na dalje. Tada smo već prerasli komplekse iz mladosti,…

Ne bi trebalo da budeš sa njim samo kada si mu potrebna. Ne zaslućujete da budete sa osobom koja dolazi kod vas samo kada je usamljena. Zaslužujete nekoga ko neguje svaki trenutak koji provodite zajedno.

Možda ćete uživati u brizi o nekome, ali ako ste toj osobi potrebni kada je to pogodno samo za njega, onda ne cenite svoje vreme. Potreban vam je neko ko će prošetati sa vama kroz sve dosadne, teške i izazovne periode u životu, jer nema uspona bez padova.

Treba vam neko da bude prisutan kada ste preplavljeni - neko ko vas razume i ne pokušava da omalovaži ili "popravi". Treba vam neko da bude tamo nakon što se završi odvratan dan na poslu - neko ko će vas smiriti i reći vam da će sve biti u redu. Treba vam neko ko će biti tamo kada želite avanture i iskren smeh - neko ko će vam sve ovo dati i smejati se na isti način.

Treba vam neko ko će biti sa vama i u mračno i u svetlo vreme, jer u suprotnom, ne biste trebali gubiti ni minut vremena na njega.

Zaslužujete više od površne ljubavi sa osobom koja vas ne ceni.

Niste samo jedna od dostupnih opcija. Niste neko ko samo popunjava nečiju prazninu. Vi ste divna, iskrena i puna života, žena koja zaslužuje da bude sa nekim ko će to ceniti iznad svih ostalih vaših kvaliteta.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.