Šta svaka zrela žena želi do muškarca: tajna dugoročne i negovane ljubavi

5 stvari koje zrela žena očekuje od partnera!

Nejasne želje, neralna očekivanja, idealizacija, samo su neke od prepreka na koje nailazimo u emotivnom odnosu sa partnerom, piše Lovesensa.

Kažu da prava ljubav dolazi baš kada treba, pojavljuje se sa razlogom, unosi neku jedinstvenu svetlost u naš život i ostaje tu da nas prati na životnom putu i pomaže nam da svakodnevno duhovno rastemo. Ali, takva prava ljubav pojavljuje se u životu žene kada ona postane zrela, svesna sebe i svog života i spremna da potpuno otvori srce za svoju drodnu dušu.

Njen savršen odnos ne ispunjavaju romantične fotografije sa partnerom na društvenim mrežama, skupi pokloni, neverovatna iznenađenja ili ljubav sa filmskog platna.

Da li je vaš partner spreman za ZRELU LJUBAV: ovi znakovi pokazuju da ON želi da vaša veza trajeDa li je vaš partner spreman za ZRELU LJUBAV: ovi znakovi pokazuju da ON želi da vaša veza trajeEvo kojih 7 znakova pokazuju da je partner spreman za zrelu ljubav!

Zrela žena želi da njen ljubavni status liči na mirno more u kojem su ponekad dozvoljeni talasi, ali prava volja na kraju smiri svaki šum vetrova. Za nju ljubav redstavlja mir, utičište, prijateljstvo i zajednički put sa partnerom bez obzira na prepreke i okolnosti.

Na kanalu Mantelligence psiholozi i love coach stručnjaci istakli su kojih 5 stvari zrela žena očekuje od partnera:

1. Zahvalnost

Zahvalnost je lekovita u svakom odnosu, naročito u romantičnom. Žena želid a čuje reči zahvalnosti od svog partnera. Da joj se zahvali za ukusno jelo koje je spremila, za to što je pokupila decu iz vrtića da pohvali njen izgled, način na koji pozitivno utiče na porodicu i da joj se zahvali što je uz njega.

Možda su ovo samo sitnice i dnevna rutina, ali jedno "Hvala ti" svakako može unaprediti bliskost.

2. Iskrenost

Iskustva pokazuju da se muškarci često koriste malim "belim lažima", poput "Biću kod kuće u 6", ali ipak dođu u 7, ili "Morao sam da platim neki račun i potrošim deo ušteđevine", a zapravo je deo novca potrošio sa prijateljima u restoranu.

Iako se čini da bele laži za trenutak odlažu sukob, raspravu i ozbiljen razgovore i tako čuvaju mir u vezi, one su zapravo izvor nepoverenja koje može biti toksično za svaki odnos.

Zrela žena ceni iskrenost više od laži, čak iako je sitina suprotna sa njenim očekivanjima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.