Šta se dešava kada ne završite započeto: evo kako nam prošlost blokira životnu energiju

Stanje kada ne završite započeto naziva se nezavršeni ciklus, a to blokira energiju i sprečava nas da se oslobodimo lanaca prošlosti!

Svako ima nezavršene cikluse. Oni oduzimaju energiju, sprečavaju razvoj i na kraju utiču na zdravlje.

Materijalni - počeli ste nešto da radite i niste završili, neku stvar ili predmet. Prljavština u kući, nered u torbi, na radnom mestu, razbacane stvari, nepotrebne stvari i predmeti.

Emocionalni - pojavio se bes, vi ste ga prigušili, on je ostao. Naljutili ste se na nekoga, uvreda je ostavila trag. Naljutili ste se na sebe, potisnuli ljutnju, niste se osvestili. Negativni prijatelji oni koji se stalno žale na život, kukumavču kako je kod njih sve loše takođe blokiraju energiju.

5 čarobnih jutarnjih afirmacija: evo šta treba da ponavljate svakog jutra za srećan i uspešan dan...

Mentalni - Nekome ste nešto obećali i to niste uradili. Nameravali ste nešto da učinite, neste to učinili.

Duhovni - Učinili su vam dobro, vi niste uzvratili zahvalnošću. Čak i za podlost i neprijatnost treba zahvaliti, to su lekcije.

Prisustvo ciklusa vas drži u prošlosti. Kada je kompletan prostor u vašoj kući ispunjen, jednostavno nema mesta da se nešto novo pojavi u vašem životu. Rasčišćavanje ciklusa omogućava da se krećete napred.

Opra Vinfri otkriva tajnu za srećan život: Kako sam uspela da zaboravim negativnu prošlost i zavolim mir...

Treba da se oslobodite prošlosti da bi se stvorilo bolje sutra.

Ciklusi izvlače energiju, zamrzavaju je. Ciklusi ne dozvoljavaju da se oseća radost života. Proces čišćenja ciklusa uključuje proces oslobođanja. Ali oslobođanja ne samo na fizičkom nivou. Najvažnije je - naučiti se oslobađati se od tog straha koji vam ne daje snagu da se odvojite od stvari koje ne ispunjavaju svoju funkciju.

Život se stalno menja. Kada se nešto pojavljuje u vašem životu, od toga osećate zadovoljstvo i uživanje, budite pažljivi u preuzimanju, a kada dođe vreme - otpustite.

Izvor: Beba Mur

Prevela: Beba Muratović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.