Šta ako se JA zarazim korona virusom: Strah može biti opasniji od same bolesti - evo kako da ga pobedite

Strah i panika u epidemiji korona virusa mogu biti vrlo opasni po celokupno zdravlje - evo kako da se oslobodite stresa u epidemiji!

Dr. Bruce Lipton, ćelijski biolog i autor knjige Biologija verovanja, koji je prošle godine gostovao u Zagrebu, o korona virusu kaže: "Ako se trudimo ostati zdravi, kvalitetno se hraniti, vežbati, piti dovoljno vode, uzimati vitamine i dodatke ishrani i izbegavamo stres (strah od virusa), čak i ako dobijemo infekciju, vrlo verovatno ćemo proći kroz nju kao kroz prehladu i/ili blagu groznicu."

Koje su dobre vesti u epidemiji virusa KORONA: 4 stvari koje treba da znateKoje su dobre vesti u epidemiji virusa KORONA: 4 stvari koje treba da znateI u najkritičnijim trenucima života pojave se dobre vesti - evo koje dobre stvari treba da znate tokom epidemije virusa korona.

"Ako ste ikada u životu imali prehladu ili grip, velika je verovatnoća da je ona bila rezultat infekcije korona virusom. Da, korona virus uzrokuje prehlade.

Stres oslabljuje imunitet

Programirani smo da verujemo da je određeni virus prehlade "smrtonosan". Zbog tog straha otkazujemo koncerte, konferencije i sva veća događanja širom sveta. Strah nas vodi u karantine i zatvara vrata međunarodnih putovanja. U Australiji je doveo do velike pomame za toaletnim papirom, građani su ispraznili police u bojazni da će biti zatvoreni u svoje domove sa ovom infekcijom.

Koliko je zaista smrtonosna ova verzija virusa? Da, zabeleženi su smrtni slučajevi. Statistike kažu da umire oko dva posto zaražene populacije. To je gotovo jedan posto više smrtnih slučajeva nego što se pripisuje bilo kojem konvencionalnom gripu koji svet doživi. Ono što je stvarno opasno jeste strah da bi svi koji nose ovaj virus mogli umreti od prehlade. To je jednostavno neistina. Zdravlje gotovo svih žrtava ovog korona virusa već je bilo ugroženo pre zaraze.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.