Sreća, ljubav, porodica: 19 afirmacija za dobre partnerske odnose

Ove afirmacije će vam sigurno pomoći da brže prebrodite nesuglasice i da na svoj odnos sa parnerom gledate u novom, srećnijem svetlu.

Koliko ste puta želeli da odustanete od nekog odnosa - porodičnog, prijateljskog, ljubavnog - jer vam se nastojanje da s nekim održite zdravu vezu učinilo uzaludnim ili vam je jednostavno svega bilo dosta? Koliko ste puta potrošili previše energije jer ste na nekoga bili ljuti, jer vas je nečije ponašanje razočaralo ili zabrinulo? Iako takve situacije znaju da budu i burne, moguće je zadržati pozitivan stav uz afirmacije koje preporučuju autori bloga Guided Mind o vođenim meditacijama.

Sledeći put kad se osećate loše zbog nekog odnosa, savetuju oni, iskušajte jednu, dve ili čak sve navedene afirmacije, koje vam mogu pomoći da lakše prebrodite krizu i čak možda da sagledate vezu u potpuno novom, srećnijem svetlu.

Doreen Virtue, anđeoska pomoć za obilje: afirmacije, vežbe i vizuelizacija za privlačenje novca...

Tema koja se u njima ponavlja je ljubav prema sebi i samopoštovanje: kad imate više ljubavi i poštovanja za sebe, postaje lakše voleti i poštovati druge. Isto tako, ističu autori, kako budu rasli vaša osećanja vlastite vrednosti, tako ćete imati više strpljenja i razumevanja za one ljude u svom životu koji će vas uzrujati, razbesneti, čak i povrediti.

Autori daju i kako da koristite ove afirmacija: bilo koju od njih nekoliko puta ponavljajte i ponavljajte - možete ih mrmljati ispod glasa ili izgovarati glasno, pevušiti ili pak ispisati na komadu papira.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.