SLOMLJENO SRCE: Kako oprostiti i nastaviti dalje?

Svako od nas je doživeo razočaranje u ljubavnom odnosu, ali to ne treba da ugrožava našu budućnost.

Znam da je teško oprostiti osobi koja nas je duboko povredila, ali uradite to zbog sebe i svog mira. Možete oprostiti nekom, bez da ga primite nazad u svoj život. Niko ne može izmeniti prošlost i kako su se stvari odigrale ali možete izabrati da nastavite dalje bez gorčine u srcu. Možda ste vas dvoje voleli jedno drugo, ali ako stvari ne idu kako treba najbolje je otpustiti.

Pročitajte još:

Kako prekinuti lošu karmu sa nekom osobom: ova tehnika leči dušu i prekida negativne energetske konopce

Koji emotivni odnos vredi spasavati: ko je kriv i kako oprostiti partneru

Davali ste mnogo šans,i ali vaš partner nijednu nije iskoristio. Zbog toga je vreme da oprostite i nastavite sa svojim životom. Zaslužujete nekog ko će vas voleti kako vama treba i kako zaslužujete, ko će vam biti podrška i ko vas neće napustiti u najtežim trenucima. Dajte sebi šansu da iskusite pravu ljubav u budućnosti.

Kako oprostiti partneru kada smo povređeni: saveti psihologa za život bez emotivnog teretaKako oprostiti partneru kada smo povređeni: saveti psihologa za život bez emotivnog teretaPraštanje nije samo izgovorena reč, već nešto dublje, nešto što treba da želite, jer će vas u suprotnom godinama mučiti to…

Možda ste oboje dobre osobe, ali niste dobar spoj. Nekada osećanja nisu dovoljna da bi se veza održala. Ponekad osoba za koju smo mislili da je prava za nas, nam jednostavno nije suđena. Oprostite i nemojte biti svoj najveći neprijatelj. Prava osoba će se pojaviti kada vaša osećanja zacele.

Izvor: Lovesensa

Tijana Feldesi

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.