Slavni guru otkriva: ovo je najbolja tehnika za ostvarenje želja

Želju uvek oblikuj na pozitivan način!

Mnogo je mudrih saveta i uputstava o tome kako čovek može ostvariti nešto što želi, odnosno iz područja misli i osećanja uraditi željeno u materijalnoj stvarnosti. Ovo su uputstva Maharishi Mahesh Yogija, gurua koji je na zapad doneo tehniku transcendentalne meditacije i druga znanja iz svetih spisa Veda, o tome kako čovek može manifestovati svoje želje sa lakoćom, uz podršku zakona Inteligencije prirode.

- Traži ono što zaista želiš, a ne ono što misliš da možeš dobiti.

Formula za ispunjenje želja: 8 stvari koje pomažu da ostvarite svaku svoju nameruFormula za ispunjenje želja: 8 stvari koje pomažu da ostvarite svaku svoju nameru"Želja je učitelj: kad zaronimo u nju bez krivice ili stida, može nam pokazati nešto posebno o našem umu, što nam omogućava da u…

- Ne boj se očekivati najbolje. Nemoj misliti da ne zaslužuješ najbolje. To je tvoje pravo, ali prvo ga moraš proglasiti svojim, prihvatiti ga i očekuj ga.

- Želje koje dolaze iz tvog srca su želje Inteligencije prirode, ona ih je ugradila u tebe jer si ti deo ostvarenja Božanskog plana i ti te želje iznosiš u materijalni svet. Ako odbacuješ želje, ometaš ostvarenje Božanskog plana.

- Svakog dana u svojoj meditaciji iznova stvaraš svoju stvarnost, zato očekuj najbolje jer ti si tvorac svoje sudbine.

- Stvori što jasniju viziju o tome šta želiš i potom je pusti.

- Želju uvek oblikuj na pozitivan način.

- Nemoj želeti određenu stvar ili osobu nego njene kvalitete. Priroda će znati šta je najbolje za tebe.

- Bolje je želeti ono što želiš dobiti uz pomoć novca, nego sam novac. Jer novac nije cilj nego sredstvo.

- Nikada nemoj želeti protivno želji druge osobe.

Kada će vam se dogoditi prava ljubav: ovu grešku više ne smete da ponavljateKada će vam se dogoditi prava ljubav: ovu grešku više ne smete da ponavljateDa li ste stvorili blokadu koja sprečava da doživite pravu ljubav? Vreme je da se napokon dogode neki magični susreti...

- Misli na svoj željeni cilj i prirodi prepusti organizaciju detalja.

- Očekuj, predvidi, dopusti vreme koje je potrebno da se želja ostvari. Ako se ne ostvari odmah, drži je tiho na svom srcu i veruj. Priroda zna koji je trenutak najbolji za njeno ostvarenje.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.