Slavni guru Dipak Čopra otkriva: kako da privučete pravog ljubavnog partnera u život

Shvatićete da je najvažnije voleti sebe kako bi neko drugi iskreno i apsolutno mogao da voli vas!

Jedna je mlada žena pitala dr Dipaka Čopru kako da privuče pravog partnera u svoj život. Naime, do tada je stalno privlačila emocionalno nedostupne muškarce i shvatila je da to ima veze sa njenim lošim odnosom sa ocem koji ju je ostavio i nije komunicirala sa njim godinama.

Evo što joj je Čopra odgovorio:

"Vaš obrazac izbora emocionalno nedostupnih muškaraca rezultat vašeg straha od napuštanja. Pre nego što započnete ljubavnu vezu, u glavi vizualizirajte taj odnos. To može biti osoba koju poznajete ili neko koga još niste upoznali. Pogledajte tog muškarca u oči i mentalno mu recite: "Ja volim sebe upravo takvu kakva jesam. Ja sam prekrasna osoba, ja sam draga osoba, ja volim sebe upravo ovakvu kakva jesam". Gledajte tog muškarca u oči i u njima vidite njegovo prihvatanje. I uspećete da privučete pravog partnera.

Dipak Čopra otkriva kako da se borimo protiv bolesti: 6 načina da aktivirate gene za dobro zdravljeDipak Čopra otkriva kako da se borimo protiv bolesti: 6 načina da aktivirate gene za dobro zdravljeGeni nisu naša biloška sudbina jer određenim promenama u načinu života možete uticati na njih i aktivirati ih u borbi protiv…

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.