Robin Šarma: 11 saveta za lepši život i srećniju budućnost

Svakog dana imamo priliku da pokažemo kako smo sposobni da imamo pozitivan stav, a evo koje savete Robin Šarma otkriva za poboljšanje života!

Tako je lako izgubiti se u beznačajnim sitnicama. Tako je primamljivo provoditi svoje najdragocjenije sate penjući se po planinama, koje se na kraju pokažu kao pogrešne.

Kako da postanete finansijski uspešni: 5 koraka za više novca u životu i poslu...

Želim da živite neuobičajeno. Da se osećate potpuno živo, oslobodite se okova, pokažete svoje sposobnosti i pomognete svetu.

Zato, molim vas zapamtite... Pravi vođa - istinski stvaratelj sveta - živi svoj puni potencijal. Potpuno koncentrisan na prioritete koji će njegov život pretvoriti u onaj kakvom najviše teži. S vremenom.

Pročitajte kojih 11 stvari ja verujem da je najvažnije negovati za ispunjen i srećan život:

1. Samopoštovanje

Ovo znači da budete iskreni prema sebi. Slavite svoje vrline, prihvatite svoje mane. Poštujte svoje vrednosti. Sledite svoje snove. Čak i kada vas niko od bližnjih ne razume.

2. Lično junaštvo

Što vas jači nagon tera da ostvarite nešto posebno, to ćete više biti povređeni. Što više plešete po nazubljenim rubovima svog najvećeg potencijala, to ćete se s više strahova suočiti. I više ćete puta pasti. Nastaviti s onim na što ste se obvezali, donosi duboko ispunjenje. I autentičnu snagu.

3. Iskrena ljubav

Mi smo stvoreni da volimo. Imajte hrabrosti otvoriti srce koje ste zatvorili u strahu od životnih razočaranja. Tako se ponašaju junaci.

4. Kreativno izražavanje

Ja sam jako kreativna osoba. Ideje mi neumorno naviru. Ludo sam znatiželjan. Obožavam učiti. Dom mi je prepun knjiga. Pretpostavljam da ste i vi takvi. Predano delovanje na izražavanju svoje kreativnosti, ispuniće vas radošću. I pojačati vaš uticaj.

5. Izvršavanje obaveza

Posao vođe je obaviti posao. Potrebno je izvršavanje, ne samo pričanje. S vašim se identitetom i samopouzdanjem događaju neverovatne stvari kada prestanete odugovlačiti i počnete činiti ono što trebate učiniti. Bez obzira na to koliko je teško.

6. Pokazivanje primera drugima

Želim da vam ovo bude misao vodilja: svetu su potrebni heroji - zašto čekati da se oni pojave kada vi možete postati heroj?

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.