Ritual koji poštuju žene pune samopuzdanja: za njih odustajanje nije opcija

Pogledajte po čemu se žene koje imaju samopouzdanje, razlikuju od onih koje ne veruju u sebe. U kojoj grupi ste se prepoznali?

Žene koje neguju samopuzdanje znaju da nisu savršene, ali se toga ne stide već prihvataju svoje mane i nedostatke.

Zato su fokusirane na svoje prednosti, na ono što ih čini jedinstvenim. Takođe, znaju kako da istaknu ono najlepše na sebi.

Stalno vežbaju svoje male rituale koji se tiču samopouzdanja

Gledaju se u ogledalu i kažu: "Ja to mogu", ili kažu nešto slično što im pomaže da veruju u sebe više i suoče se sa novim izazovima bez kolebanja.

Da li stalno ispuinjavate želje drugih ljudi: naučite kako da bez straha i kajanja kažete NEDa li stalno ispuinjavate želje drugih ljudi: naučite kako da bez straha i kajanja kažete NEUmesto razmišljanja "Ja sam loš ako ne uradim nešto za drugoga" treba razmišljati "Niko nije ni dobar, ni loš. Svi imamo vrline i…

Uživaju u vremenu koje provode same sa sobom 

Žene koje imaju samopouzdanje na visokom nivou "ne beže od sebe", one vole kada su povremeno same, uživaju u tome, ne treba im društvo da im ne bi bilo dosadno.

Ne prihvataju diktate okoline 

Žene koje veruju u sebe ne dozvoljavaju da im mediji ditkiraju kako treba da izgledaju, šta treba da jedu, gde da izlaze i putuju. 

9 stvari koje uzrokuju depresiju: evo koje situacije ugrožavaju mentalno zdravlje9 stvari koje uzrokuju depresiju: evo koje situacije ugrožavaju mentalno zdravljeŠta uzrokuje depresiju - evo kako način života utiče na emotivno zdravlje!

Povremeno stave prst na čelo 

One ne glume žrtvu, već se pitaju - šta mogu da urade da im bude bolje, u trenucima emotivne, poslovne ili bilo koje druge krize. 

Takođe, žele da pomognu i drugim da budu srećniji 

Žene koje imaju samopouzdanje žele da i drugi oko njih budu srećniji i sve će učiniti da im pomognu u tome. Ne žele zlo drugima jer im niko, zapravo, nije konkurencija, s obzirom na to da veruju u sebe dovoljno da znaju šta mogu, a šta ne.

Izvor: Mondo/Stil

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.