RECEPT ZA SREĆU KOJI ĆE SIGURNO USPETI: Vrlo je jednostavan i svi mogu da ga primene

"U životu sve zavisi od ugla gledanja. Ako se fokusirate na loše stvari, život će vam biri sumoran, ako pažnju posvetite lepim trenucima, svet oko vas će izgledati kao najlepša bajka."

Karen Nimo, psiholog i pisac kaže: "Ako ljudi ne vide ništa lepo u budućnosti, gube nadu, a bez nade put do očaja je zagarantovan."

Svet je srećno mesto, važno je samo naučiti gledati na njega iz pravog ugla. Iako je ova godina bila teška, iz nje treba izvući pouku. Ovo je vreme za razmišljanje, učenje i lični razvoj.

Pročitajte još:

Izazov od 25 dana koji donosi sreću i ispunjenje želje: potrebno je svakog dana da uradite jednu sitnicu - da li prihvatate?

Ako ovo uradite do kraja godine, u 2021. vas očekuje sreća i velika ljubav: počnite već sutra

Zen budistički monah otkriva: Kako da pronađete sreću u ljubavi

"Svetom vladaju mnogi problemi, klimatske promene, nevidljivi virus, nemiri, ali to ne znači da mu je došao kraj. Uvek je bilo problema, iz godine u godinu oni se jednostavno smenjuju. Uvek će biti teških trenutaka, a sa njima treba naučiti živeti. To je jedini recept za lepši život. Očajavanje ne vodi nikuda", kaže Karen.

Baš ti teški trenuci su nam neophodni kako bismo nešto novo naučili, o sebi i o svetu oko nas, kako bi nas ojačali i spremili za nove izazove.

"Džejms Altuher ovo vreme naziva "velikim ponovnim pokretanjem sistema". Ja ono što se dešava nazivam "velikom svešću". Idealno vreme da shvatimo šta nam je u životu zaista važno."

9 znakova da će vam KOSMOS uskoro doneti pravu LJUBAV: ovi simboli pokazuju da je srodna duša u vašoj blizini9 znakova da će vam KOSMOS uskoro doneti pravu LJUBAV: ovi simboli pokazuju da je srodna duša u vašoj bliziniKosmos vam daje smernice - ovih 9 znakova pokazuju da je srodna duša u vašoj blizini!

"U životu sve zavisi od ugla gledanja. Ako se fokusirate na loše stvari, život će vam biri sumoran, ako pažnju posvetite lepim trenucima, svet oko vas će izgledati kao najlepša bajka. Sve je do nas. Ovo ste sigurno hiljadu puta čuli, ali dobro razmislite o ovim rečima i shvatićete da se u njima nalazi velika istina", kaže ona.

Na svetu ima toliko dobrih stvari, samo se treba fokusirati na njih.

Izvor: Stil

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.