Rad od kuće - smanjite stres: ako imate ovu osobinu, sve će biti lakše

Kako da radite od kuće bez stresa!

Postoje oni koji su u radu od kuće u svom elementu i vrlo su produktivni i oni kojima je teško pronaći motivaciju i organizovati se, zbog čega sami sebi stvaraju dodatan stres, a poslovi se gomilaju.

Prema istraživanju iz 2018. godine, koje je provelo američki Univerzitet Baylor, rad od kuće nije za svakoga. Prikladniji je za one koji imaju određene osobine. Naučnici su, naime, otkrili da najviše odgovara samostalnim i nezavisnim, kao i emotivno stabilnim osobama.

Došli su do zaključka da rad od kuće kod takvih osoba povećava produktivnost i smanjuje stres.

20 afirmacija koje privlače ZDRAVLJE: izgovorite ih svakog dana i pošaljite želju Univerzumu20 afirmacija koje privlače ZDRAVLJE: izgovorite ih svakog dana i pošaljite želju UniverzumuImam otporna pluća koja mom telu pružaju svež kiseonik, i snažno zdravo srce kroz koje neprestano cirkuliše krv potrebna mom…

Osim toga, osobe koje rade od kuće zdravije se hrane i lakše uspostavljaju ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

Zdrava ishrana, veća fleksibilnost, više vremena provedeno sa porodicom, pomažu da se osećaju manje pod stresom i da su srećniji.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila: Magda Dežđek

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.