Proverite da li vam je hitno potreban duhovni detoks: izbacite iz duše potisnutu negativnu energiju

Nije teško otkriti da li vam je potrebno duhovno čišćenje. Znakovi mogu biti suptilni, ali, ipak često su jasni.

Da li se osećate letargično i iscrpljeno u poslednje vreme? Možda je vreme za duhovni detoks. Naši životi prepuni obaveza često dovode do toga da se duh prepuni negativnom energijom. Saznajte da li je i vama potreban duhovna detoksikacija i kako je možete provesti na vrlo jednostavan način...

Moja sreća ne zavisi od vas, već od mene: kome ste verni da biste bili srećniMoja sreća ne zavisi od vas, već od mene: kome ste verni da biste bili srećniU ovom ludom svetu koji pokušava da od vas napravi slične drugima, najteža bitka koju ćete ikada imati je da budete svoji.…

U današnje vreme često smo odvojeni od prirode. Mnogi ljudi rade osam sati dnevno pred ekranom računara, u zgradi sa klimatizacijom i veštačkim svetlom, a jedini izbor za ručak im je brza hrana. Kada nisu na poslu, imaju milion drugih stvari koje moraju da obave, a većina njih im ne donosi opuštanje ni radost. Često je teško, a ponekad i nemoguće, pronaći vreme za odlazak u prirodu i bavljenje aktivnostima koje pročišćavaju duh i prirodno ga oslobađaju od negativnih energija, emocija, misli.

Nije teško otkriti da li vam je potrebno duhovno čišćenje. Znakovi mogu biti suptilni, ali, ipak često su jasni. Teškoće sa spavanjem, osećaj dosade koji je stalno prisutan, potreba za gledanjem videa, filmova, TV emisija koje vas uopšte ne zanimaju, boravak u zatvorenom prostoru i izbegavanje odlaska u prirodu. Čak i ako samo naginjete ovakvom ponašanju, to može biti znak da vam je potrebno duhovno čišćenje.

Naravno, neke je znakove teže otkriti, posebno u ranoj fazi. Možda se još uvek zabavljate, smejete, idete u šetnje. Ipak, često se zateknete u tmurnim mislima, možda vam se pojavi iskra radosti kad čujete za neku tuđu nesreću. Ne brinite, sve se to može rešiti dobrim duhovnim detoksom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.