USKORO ĆEŠ I TI UPOZNATI ISTINSKU LJUBAV: U život vam dolazi osoba koja će vas voleti onako kako zaslužujete

Tvoja prava ljubav postoji na ovom svetu i uskoro će se pojaviti!

Ljubav je poput rolerkostera - često smo na usonu, ali čim se opustite i pomislite da ste našli pravu dušu za sebe, doćivite pad. Takva iskustav se ponavljaju iz godine u godinu, ali sve dok ne pronađete osobu koju vi zaista zaslužujete.

Nakon različitih emotivnih iskustava, prolazili smo često kroz istu bol, frustracije, lečili smo iste rane. Dok ste tražili pravi put ponovo ste zalutali u magli - beznađu lažnih obećanja, velikih očekivanja i nadanja.

Pročitajte još:

Kako da nekome pošaljete signale ljubavi putem telepatije: tehnika za isceljivanje srca i privlačenje ljubavi

Priča za 60 sekundi: kako da pronađete ljubav svog života

Da li ste doživeli ove 3 ljubavi?

Često žene nakon negativnih romantičnih veza zatvaraju svoje srce - grade neprobojni zid koji neće dopustiti da neko ponovo prodre do njihove duše i povredi ih.

U takvim trenucima bezuslovna ljubav vam izgleda kao mit. Ali, i takvi dani prođu, jer je vaćno da shvatite - PRAVA LJIBAV POSTOJI NA OVOM SVETU I KADA VAS PRONAĐE ONA ĆE VAS USREĆITI.

Samo jedan sličajan susret, jedan pogled ili dodir mogu sve promeniti. Važno je da uvek nastavite da verujete da vas čeka nešto lepo, čarobno i veliko, onda će se to i dogoditi.

Jednoga dana upoznaćete potpuno iskrenu osobu, ona koja jasno govori, gleda vas u oči i poznaje vaše emotivne rane.On je ranjiv isto kao i vi, a dok ste pored njega bićete naročito zahvalni i ispunjeni.

Pročitajte još:

5 OSOBINA ŽENA KOJE IMAJU SREĆE U LJUBAVI: Njihovo srce je posebno

Svako od nas u životu sretne 3 važne romantične ljubavi: Evo koja je prava i dugovečna

Veza sa njim je jendostavna, lagana, potpuno laka - baš takva ljubav i treba da bude.

Za njega reči nisu važne, već postupci kojim iznova pokazuje koliko vas voli. Predaćete se čulima i pitaćete sebe - kako sam sve ovo vrme živela bez njega.

Mračne senke koje su vas mučila nestaće, kao i sve loše uspomene. On vas neće spašavati, već e u vama probuditi snagu koja će vam biti dovoljna da sami prevazišete prepreke. Sa druge strane, vaša snaga ga neće uplašiti, nego će ga oduševiti.

Dopustite da on postane Sunce koje vas obasjava. On nije vaša potreba, već izvor vaše sreće i dokaz da vi pravu ljubav zaista zaslužujete.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.