Pismo koje će raznežiti srce svake žene: Zaslužuješ ljubav o kojoj si oduvek sanjala

Ovo je za ženu koja se smeši tokom dana, a plače pre spavanja. Za tebe koja ne misliš da si dovoljno dobra, dovoljno lepa, dovoljno pametna. Ti koja misliš da ne zaslužuješ sreću.

Ovo je za tebe draga,

Ako se osećaš usamljenom, ako se sama boriš kroz dan.

Ovo je za tebe koja spolja izgledaš kao lavica, jaka, snažna, a iznutra si slaba i krhka. Za tebe koja počinje verovati u svoj lažni osmeh. Ovo je za tebe draga, koja nikada ne odustaješ.

Ovo je za tebe koja se pakleno boriš, bez obzira na sve što ti život donosi. Ovo je za tebe koja se digneš svaki put nakon što padneš. Za tebe koja ne pristaješ na ništa manje nego što zaslužuješ.

Vladika Nikolaj Velimirović - najlepše izreke: poruke koje isceljuju dušu i pomažu da pronađemo pravi putVladika Nikolaj Velimirović - najlepše izreke: poruke koje isceljuju dušu i pomažu da pronađemo pravi putSmatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe…

Ovo je za svaku ženu koja se zalaže za nešto veće od sebe. Za ženu koja vrisne “iskušaj me“, umesto da šapće “zašto ja.” Ovo je za hrabru ženu koja se ne oseća uvek odvažnom.

Ovo je za ženu koja se smeši tokom dana, a plače pre spavanja. Za tebe koja ne misliš da si dovoljno dobra, dovoljno lepa, dovoljno pametna. Ti koja misliš da ne zaslužuješ sreću.

Ovo je za ženu koja se oseća neprivlačnom, nevoljenom. Za tebe koja se ponekad osećaš da je previše. Tebi koja previše brineš, tebi koja se previše drugima daješ, tebi koja se previše trudiš, tebi koja predobro poznaješ razočarenja.

Ove reči su za tebe koja voliš previše, posebno one koji to ne zaslužuju. Tebi koja toliko pružaš, a na kraju te ostave sa srcem na komadiće. Tebi koja si toliko slomljena da bi ikada više volela. Tebi koja se boriš sama sa sobom i nepotrebno se stalno teraš prema dole.

Za ženu koja živi svoj život kroz citate, držeći se za sve što pomaže kako bi se osećala manje usamljenom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.