Ovo je znak da ste u srećnoj i dugoročnoj ljubavnoj vezi: 1 pravilo koje poštuju najsrećniji parovi

Istraživanja pokazuju - ovo je znak da ste u najsrećnijoj romantičnoj vezi!

Osobe u ozbiljnoj vezi navikle su da dele skoro sve ili apsolutnos ve. Dok većina parova nema problema sa deljenjem hrane, kupatila i računa, sa deljenjem najintimnijih misli, mnogi su puno suzdržaniji.

Istraživanje objavljeno u časopisu "The Journal of Sex Research" pokazalo je kako o kvalitetu veze jako puno govori mogućnost da sa partnerom razgovarate potpuno iskreno o apsolutno svemu.

Istraživanje je zaključilo kako su parovi koji partneru otkrivaju svoje najintimnije misli najsrećniji u vezama

Parovi koji zauvek ostaju zajedno imaju jednu malu NAVIKU: evo kako da sačuvate romaničnu vezu ili brakParovi koji zauvek ostaju zajedno imaju jednu malu NAVIKU: evo kako da sačuvate romaničnu vezu ili brakAko negujete ovu malu naviku u vezi, sačuvaćete ljubav i povezanost sa partnerom!

U istraživanju su učestvovali parovi koji su u vezama bili minimalno dve ipo godine. Ispitanici su morali otkriti koliko dobru komunikaciju imaju sa partnerom, o čemu sve razgovaraju sa partnerom i da li su spremni razgovarati o manje prijatnim temama.

Istraživači su zaključili kako su parovi koji partneru otkrivaju svoje najintimnije misli bili najsrećniji u vezama, najzadovoljniji svojim seksualnim životom i smatrali se da imaju jaku povezanost i stabilnu vezu. Za neke je potpuna iskrenost u vezi obavezna, ali u mnogim ljubavnim odnosima postoje sitne laži koje neki čak smatraju poželjnima.

Na ovom testu padaju skoro svi parovi: evo šta toksično utiče na vezu i razara ljubavNa ovom testu padaju skoro svi parovi: evo šta toksično utiče na vezu i razara ljubavIzazov koji mnogi parovi ne mogu da pravaziđu - evo šta je toksično po ljubav!

Na primer, ustaljeno mišljenje je da bi se neke istine partneru trebale prećutati, odnosno "ulepšati", poput broja pretodnih partnera ili koliko smo novaca potrošile na nove cipele.

Međutim, i sa takvim naizgled banalnim stvarima najbolje je biti iskren jer izgleda da apsolutna iskrenost vodi prema srećnoj i dugoročnoj vezi.

Izvor: Zadovoljna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

13/06/2020 Sandra Pusica
Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire. Moje ime je gospoda Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljiva svjedocanstva o tome kako sam dobila zajam od 150,000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth da ona daje zajam s kamatnom stopom od 2% ona daje sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugorocnih zajmova,poslovni zajam i kratkorocni zajam itd. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, sigurno se možete obratiti njime izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com Hvala vam na vašem vremenu dok citate.