Ovo je najveća tajna PRIVLAČNIH žena: kada ovo uradite, u život privlačite ljubav i strast

Jedina tajna velike privlačnosti - evo šta treba da uradite!

Svaka privlačna žena ima jednu tajnu koja se događa kroz unutrašnje putovanje ka svojoj duši i na značajnu pozitivnu promenu, piše Lovesensa. Samim tom promenom, njen emotivni odnos sa partnerom postaje ideal intimnosti i bliskosti.

Šta je osnova intimnosti partnera?

Intimnost u vezi temelji se na:

  • privlačnosti
  • poštovanju
  • poverenju
  • posvećenosti
Tajna privlačnost vašeg horoskopskog znaka: saznajte kojom osobinom osvajate srcaTajna privlačnost vašeg horoskopskog znaka: saznajte kojom osobinom osvajate srcaOtkrijte koje je vaše tajno oružje kojim privlačite ljude oko sebe...

Privlačnost označava fizički interes za partnera, impuls koji nam potvrđuje činjenicu da tu blisku osobu doživljavamo kao zanimljivu.

Poštovanje je potvrda da svog partnera doživljavamo kao osobu koja ima određene vrednosti zbog specifičnih kvaliteta i da nastavaljamo da cenimo ono što govori i čini.

Poverenje je preduslov za otvoreno pokazivanje emocija. Ono je srž svakog emotivnog odnosa.

Posvećenost znači da smo izabrali nekoga sa kim smo spremni da delimo svoj život, i kada je dobro i kada ide loše, bilo da je to brak ili zajednički život. Za zrele ljude posvećenost znači da su prihvatili različitost svog partnera i da ga, bar delimično, vide kao priliku za sopstveno napredovanje.

Dobra ideja je da par povremeno proveri koliko su čvrsti i stabilni ovi faktori u njihovoj vezi; i ako oseća da se jedan od tih aspekata "lomi" da uloži što više energije u njega.

Važno je shvatiti da u vezi ne možemo kontrolisati šta se dešava erotskom strašću jer je strast veća od pojedinca.

Ljubav, privlačnost i seksualna intimnost: kako se razlikuje zaljubljenost od ljubaviLjubav, privlačnost i seksualna intimnost: kako se razlikuje zaljubljenost od ljubaviZaljubljenost je kad najzad upoznamo savršenu osobu. A ljubav - kad shvatimo da nije savršena, ali da to i nije važno.

Buđenje strasti se ne može popraviti spoljnim prilagođavanjem. To je dubok unutrašnji proces koji se odvija kod pojedinca, a vrhunac strasti i privlačnosti osećamo kada postanemo "više svoji".

Što smo verniji sebi, to smo više privlačniji!

Ključna sposobnost pojedinca da ostane veran sebi, ali istovremeno duboko povezan sa jednako vernim partnerom doprineće tome da u vezi ima više strasti i da uživate u bogatijem i ispunijem životu.

Intimnost je prvenstveno duboka veza sa samim sobom, a zatim vodi u prisnost sa drugim. Tamo gde je intimnost živa, strast će takođe naći svoje mesto.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

13/06/2020 Sandra Pusica
Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire. Moje ime je gospoda Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljiva svjedocanstva o tome kako sam dobila zajam od 150,000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth da ona daje zajam s kamatnom stopom od 2% ona daje sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugorocnih zajmova,poslovni zajam i kratkorocni zajam itd. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, sigurno se možete obratiti njime izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com Hvala vam na vašem vremenu dok citate.