Ovo je najvažnije PRAVILO za srećnu ljubav: evo šta je presudno za harmoničnu vezu i brak

Jedno pravilo čini da ljubav u vezi ili braku zauvek potraje!

Kako uspostaviti duboko emotivnu i iskrenu vezu sa partnerom?

Da li je samo ljubav dovoljna kako godine i izazovi ne bi obrušili vezu ili brak?

Da li je jedino prava ona ljubav koja se dogodi iznenada, ljubav koju puštamo da prati tok života ili ona koju konstantno trudom održavamo?

Psiholozi i stručnjaci otkrivaju mnoge smernice za nadogradnju, razvijanje i očuvanje romantičnog odnosa, ali 1 pravilo je od presudne važnosti, piše Lovesensa.

Mnogi ljudi veruju da je ljubav apsolutna tolerancija, trenuci u kojem zadržimo neke kritike u sebi, potisnemo emocije i zarobimo ih u svom srcu samo da bismo neki odnos sačuvali. Ali to nikako nije ljubav.

Kosmički brak i ljubav koja je više od volim te: da li je naš životni partner već unapred odabranKosmički brak i ljubav koja je više od volim te: da li je naš životni partner već unapred odabranKada pronađete osobu koja je iskrena prema srži svoga bića, tada ste pronašli osobu koja vam se može posvetiti.

Partner treba da vas razume, da vas čuje i kada ćutite i da vas prihvati baš takve kakvi jeste, a glavno pravilo ljubavi svakako je sposobnost da jedno drugom omogućite da zajedno rastete i razvijate se na svakom polju.

Bezuslovna ljubav podrazumeva da prvo volite sebe, da biste mogli da iskreno zavolite druge. Kada prihavatimo i oživimo svoju želju da život delimo sa partnerom, to znači da se treba pripremiti za mnoge promene.

Ego koji je zasnovan na strahu nestaje, a primat preuzimaju čista ljubav i saosećanje. Ljubav je polje na kojem treba učestvovati, deliti i učiti - kao tim.

Kada prestanemo da kontrolišemo i menjamo druge, počinjemo da shvatamo grandioznu predstavu ljubavi.

Kada se pojave varnice ljubavi, dolazi do neverovatnog uzbuđenja, velikih želja i bura emocija nadilazi naše srce, a zaparavo to je samo početna faza u kojoj nismo svesni u kakvu avanturu se upuštamo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.