Ovo je najjača ZAPOVEST sa kojom treba da započnete dan: doneće vam radost, ljubav i mir

Zapovest koju treba da izgovorite čim se probudite - doneće vam olakšanja i sreću u životu!

Ovo je nova zapovest sa kojom treba da započnete dan:

Izjavljujem da u svom životu više neću tolerisati energiju koja mi se ne sviđa, ničemu me ne uči i ne donosi ništa dobro.

To ne znači da naivno očekujem svet bez bola, patnje i loših trenutaka. Ali ono što je namenjeno mom rastu, neka ostane, sve što nije smeće sa mog smetlišta, neka zauvek napusti moj travnjak.

Ovo je najjača molitva i zapovest: ako ovo naučite, doživećete apsolutni unutrašnji mirOvo je najjača molitva i zapovest: ako ovo naučite, doživećete apsolutni unutrašnji mirZahvalite se svakoj osobi koju sretnete, prolaznicima na ulici, pri ulasku u pun autobus, samo je dovoljno da sa svešću…

Završila sam sa igrama. Dosta mi je toga da stalno ugađam drugima i pokušavam (ponekad sa krvavim plikovima) da se uvek pojavim u ultra zaslepljujućem svetlu. Dosta mi je da dokazujem drugima svoje sposobnosti i kvalitete. Dosta mi je da slušam druge o tome kako treba da se ponašam, kako da živim i kako da se izrazim.

Ja sam odrasla žena koja je poštovana, jedinstvena sam i lepa. Život je predivan. najlepši.

I zato što sam toga svesna, neću i ne želim da tolerišem negativan stav prema sebi. Bila to okolina ili ja sama.

Neću više tolerisati neutemeljenu dramu i stalnu potrebu za pažnjom. Nežu više da se žalim.

Neću slepo pratiti modne trendove. Imam bore i sedu kosu. Imam nekoliko kilograma viška i odeću koja ne prati trendove Pariške nedelje mode. I ne trudim se da izgledam kao model sa modne piste. Vež se trudim da živim jednostavan, lep i srećan život, ispunjen predivnim detajima.

Moja zapovest je: Zato što poštujem sebe, više neću tolerisati negtivnu energiju.

10 stvari koje treba da ostavite u prošlosti: evo kako da skinete emotivni teret i hrabro koračate ka budućnosti10 stvari koje treba da ostavite u prošlosti: evo kako da skinete emotivni teret i hrabro koračate ka budućnostiVaša prošlost ne treba da određuje vašu budućnost - evo koje stvari treba da ostavite u prošlosti da biste živeli srećno!

Više neću dozvoliti da neko drugi uđe sa sekirom i dozvoli sebi da poseče grane mog života ili čak celo drvo.

Ne treba mi više negativna energija. Ne želim je. Ne zaslužujem to.

Podnositi takve veze ne znači da smo bolji i da ćemo za to biti nagrađeni. Nša zadatak nije da menjamo ljude na bolje ako oni to ne žele. U našem životnom putu nije zapisana misija da lečimo uvek tuđe rane, iako su naše ostale neisceljene.

Jedini zadatak u ovom životu treba da bude da u svakoj situaciji budemo verni sebi, da se ne umanjujemo sebe samo da bismo bili dobri prema drugima i da budemo okruženi pozitivnim svetlom čiste ljubavi, bez obzira na situaciju.

Inspiracija: Sensa.si

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.