Ove 3 reči treba da izgovorite kada ste nezadovoljni: moćna vežba koja pomaže u trenucima očaja

3 reči koje pmažu da se lakše suočimo sa problemima i pružaju utehu u trenucima patnje...

Iznenađujuće jednostavna vežba kojom možete rebalansirati svoje misli kad se osećate depresivno!

Uostalom, u životu ne može svaka sekunda u danu biti puna osmeha i Sunca; suočavaćete se sa izazovima i osećaćete se loše s vremena na vreme.

Bez tih padova, ne biste cenili uspehe, zato ne očajavajte ako vam je život ponekad težak. Umesto toga, kad se događa nešto što vam se baš i ne sviđa, još uvek možete iz toga nešto naučiti i rasti.

Možete rebalansirati svoj um, tako da negativnost ne dominira vašim razmišljanjem.

Kako tačno to učiniti?

Ričard Gir - moćna vežba za privlačenje sreće: ako ovo jednom probate, sve se u životu menja na boljeRičard Gir - moćna vežba za privlačenje sreće: ako ovo jednom probate, sve se u životu menja na boljeGlumac Ričard Gir veliki je poštovalac budizma, pa često svoje odmore provodi posećujući najznačajhnije budističke hramove. On je…

U stvari, vrlo je jednostavno. Sve počinje s psihijatrom Viktorom Franklom, koji je govorio o "volji do smisla", a ja čvrsto verujem u njegov pristup življenja. On predlaže – umesto da očekujemo nešto od života, trebali bismo pitati – šta život očekuje od nas.

U nacističkom koncentracionom logoru svedočio je ljudskoj sposobnosti pronalaska smisla u svemu i svačemu – čak i u najgoroj vrsti patnje. On je iskoristio svoje iskustvo kako bi izgradio svoj vlastiti način psihoterapije (logoterapije).

Premisa je ovo: morate pokušati shvatiti smisao u svakom trenutku života, bez obzira na to da li je negativno, neutralno ili pozitivno.

Dakle, postoje 3 reči o kojima želim da razmislite kada sledeći put osetite krajnji očaj i pustoš.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.