Ova reč je važnija u ljubavnoj vezi od "volim te": evo šta partneru treba da kažete svakog dana

Love coach stručnjaci ističu da postoje izreke koje partneru treba da govorite češće od "volim te" kako bi vaša veza ostala harmonična i stabilna!

Da li se sećate koliko ste puta voljenoj osobi rekli "volim te" od početka vašeg emotivnog odnosa?

Taj broj sigurno prelazi hiljade ili stotine, ali to nije najvažnija rečenica za pokazivanje ljubavi, piše Lovesensa.

Love coach stručnjaci ističu da postoje izreke koje partneru treba da govorite češće od "volim te" kako bi vaša veza ostala harmonična i stabilna:

"Cenim te/Zahvalan sam ti!"

Ovo su čarobne reči koje treba što češće da koristimo u odnosima sa dragim osobama, naročito u romantičnom odnosu. Moguće je da ovakvu moć imaju baš zato što retko kada imamo priliku da ih izgovaramo i čujemo.

Ovo je najvažnije PRAVILO za srećnu ljubav: evo šta je presudno za harmoničnu vezu i brakOvo je najvažnije PRAVILO za srećnu ljubav: evo šta je presudno za harmoničnu vezu i brakJedno pravilo čini da ljubav u vezi ili braku zauvek potraje!

Svaki put kada vaš partner uradi nešto vredno poštovanja, recite mu da cenite njega kao ličnost i sav njegov trud. Na ovaj način pokazujete svom partneru da je vredan, jačate njegovo samopouzdanje i pokazujete da vam znači sve što čini za vas. Takođe, ovo je i sjajan način da pokažete zahvalnost za partnerova dela i dobre namere.

Istraživanja pokazuju da su zahvalni ljudi srećniji u ljubavnim vezama. Zahvalnost je preduslov za dobre odnose, kao i za unutrašnji mir i sreću.

Reći "cenim te" zapravo ima jaču moć u odnosu na "volim te". Zašto?

1. Izraz "volim te" nažalost može biti lažan, i može otvoriti neke stare rane. Ipak, zahvalnost je retka, ali duboka emocija koja simbolizuje stabilnost.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.