Opra Vinfri - kako da znate da li živite srećan život: ova 3 pitanja pomažu da otkrijete svoj životni poziv

Kada se bavite poslom koji je kao stvoren za vas, osećate se budno, živo i spremni ste da odigrate ključnu ulogu u svetu.

Užurbana svakodnevica često nam ne dopušta da se okrenemo sebi, odvojimo trenutak i iskreno sa sobom porazgovaramo o svojim željama i sposobnostima. Čak je i slavna Opra Vinfri godinama radila posao koji nije ispunjavao njenu životnu svrhu. Ali, kada je pronašla, shvatila je da postoje pitanja koja nam svima mogu pomoći da postanemo iskreni prema sebi i pronađemo vlastiti put...

Kako uspeti: saveti Opre VinfriKako uspeti: saveti Opre VinfriOko nas vlada univerzalni zakon privlačnosti, slično privlači slično i moguće je da sve na svetu okrenemo u svoju korist i…

"Ova pitanja doživljavam kao najbolje oruđe za pronalazak odgovora. Ona su trenuci u kojima zaista razmišljamo o razlogu zbog kojeg se nalazimo na Zemlji, o stvarima koje u nama bude najveću snagu i najdublja osećanja. Stvarima koje nam dopuštaju da budemo mi u punom smislu te reči. Stvarima koje su nam suđene.

Tokom godina i godina razgovora sa brojnim ljudima koji su pronašli svoj pravi poziv, shvatila sam da postoje tri pitanja koja otkrivaju živite li svoju istinsku prirodu", kaže Opra Vinfri na svojoj stranici O, The Oprah Magazine.

Kakve osećaje u vama budi vaš posao?

Kada volite ono što radite, osećate entuzijazam i uzbuđenje. Osećate kako dajete i primate poštovanje i priznanje za svoj trud. Jednostavno se osećate dobro.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.