Nove emotivne perspektive: kako da promenite emocije pre nego što one promene vas

Seminar pod nazivom „Promenite svoje emocije, pre nego što one ne promene vas" osvestiće pozadinu vaših osećanja i doneti nove perspektive i emotivna iskustva.

Autor serijala knjiga „Razgovori s Bogom" - Nil Donald Valš održaće 31. marta 2018. godine jednodnevni seminar „Promenite svoje emocije, pre nego što one ne promene vas" u Štark areni.

Prema rečima Nila Donalda Valša svako od nas svesno bira emocije, kako one dobre tako i one loše. Osvešćivanjem namere iza emocija stvorićemo preokret u našem razjevanju toga šta su emocije i kako se pojavljuju. „Naša perspektiva i iskustvo emocija će se promeniti i to iz reakcije u nameru. Ovo je veoma moćan proces koji ima potencijal da vam potpuno promeni život. To je veliki korak. Namera iza emocija je ista ona koja nam izgrađuje realnost u kojoj živimo. Ako naučimo kako da preusmerimo tu silu, kako da je menjamo i kontrolišemo, možemo doslovno praviti čuda."

Opra Vinfri otkriva tajnu za srećan život: Kako sam uspela da zaboravim negativnu prošlost i zavolim mir

Volšove knjige prevedene su na mnoge jezike i prodane u milionskim tiražima do sad. Uoči seminara, ljubitelji knjiga Nil Donald Valša moći će da prisustvuju promociji knjige „Kad se sve menja, promeni sve."

nove_emotivne_perspektive_kako_da_promenite_emocije_pre_nego_sto_one_promene_vas_2

Izvor: Lovesesna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.