DA LI ČESTO POMISLITE DA NISTE DOVOLJNO SREĆNI? Evo kako da radost ispuni vaš život ODMAH

Za srećom se ne traga, ona je već u nama! Kada to osvestite, shvatićete šta je zapravo apsolutna sreća i prestaćete da brinete zbog mnogih stvari...

Da li često pomislite kako niste dovoljno srećni?

Jedan od načina da se promenite to mišljenje, kao i da povećate svoj osećaj sreće jeste da se podsetite da je osećanje sreće vaše prirodno stanje.

Pročitajte još:

Umirite svoju psihu i pronađite mir: 3 saveta za osećaj ispunjenosti i sreće

Kako da život postane uživanje: evo gde i kako da nađemo sreću

To je prvo što osoba iskusi pre nego što počne da stiče sliku o sopstvu, o svojoj ulozi u porodici, ocenama u školi, nacionalnosti, računu u banci i drugim etiketama koje dobija vremenom, podseća dr Robert Holden, kreator slavnog "Kursa sreće".

Istinska sreća je, kaže on, ono što pripada našoj pravoj prirodi.

Što bolje poznajete sebe - ono što volite, što vas inspiriše, što čini vašu suštinu, bićete srećniji. Kada zaboravite ko ste, dešava se nešto veoma čudno - niste više u stanju da svoju sreću spoznate, već počinjete za njom na tragate!

4 načina da izbegnete osećaj praznine i besmisla: otkrijte šta podrazumeva pojam sreće4 načina da izbegnete osećaj praznine i besmisla: otkrijte šta podrazumeva pojam srećeBiti srećan može da znači mnogo toga, ipak, postoji četiri ključa za pronalaženje smisla i sreće u savremenom svetu.

Sreća je vaša spiritualna oznaka. To je ono što iskusite kada prihvatite sebe, kada ste opušteni i kada prestanete da se nervirate zbog fizičkog izgleda, partnera i svoje budućnosti.

Znatno ćete povećati nivo svog osećanja istinske sreće ako počnete da shvatate da je vaša vizija sreće - idealan partner, idealan posao, idealna kuća i dosta novca - već u vama.

Izvor: Lovesensa

U. K.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.