Nemački lekar - Postoje 3 zakona Univerzuma koja utiču na naše zdravlje: ako ih ne poštujete, može doći do bolesti

Postoje tri kosmička zakona koja mogu isceliti telo i dušu!

Postoje određeni metafizički zakoni u Univerzumu, ako ih ne poznajemo, to se može negativno odraziti na naše mentalno i psihičko zdravlje, ističe poznati nemački lekar dr Ridiger Dalke, piše Lovesensa.

Postoje tri kosmička zakona koja mogu isceliti telo i dušu:

1. ZAKON POLARNOSTI

Prema zakonu polarnosti, sve se sastoji od dve suprotnosti. Bez tame nema svetlosti, bez tuge nema radosti, nema unutrašnjosti bez spoljašnjosti, a zdravlje ne postoji bez bolesti. Ljudi su skloni da se poistovećuju sa samo jednim delom celine, a zatim trpe kada se drugi deo celine manifestuje u njihovim životima.

10 načina da sačuvate mentalno zdravlje uprkos životnim izazovima10 načina da sačuvate mentalno zdravlje uprkos životnim izazovimaSvakodnevno smo izloženi stresnim situacijama i životnim izazovima, ali najvažnije je pronaći u sebi mir i sačuvati mentalno…

2. ZAKON PRIVLAČENJA

Zakon privlačenja govori o rezonanci energije. Ta vrsta energije koja je unutar nas privlačiće energiju sa sličnim nabojem. Ako mislimo najgore o sebi i svojoj budućnosti, čak i ako to činimo nesvesno, privućićemo najgore, čak i bolest. Kada se slične neželjene situacije u našem životu stalno ponavljaju, to znači da rezoniraju sa nečim što postoji u nama, iako toga nismo svesni. Ali nije dovoljno samo mehanički ponoviti afirmacije i poslati ih u svemir.. Morate istinski iskusiti svoj unutrašnji naboj i postati svesni onoga što nas trenutno oživljava, i naučiti da to menjamo polako. Zato je potrebno promeniti odnos prema sebi i naučiti da volimo sebe. Samo upoznavanje i prepoznavanje kvaliteta energije koja se nalazi u nama može nešto zaista promeniti.

Kako CINK utiče na zdravlje: ove 4 stvari pomažu kod mnogih zdravstvenih problemaKako CINK utiče na zdravlje: ove 4 stvari pomažu kod mnogih zdravstvenih problema4 prirodna načina za očuvanje zdravlja!

3. ZAKON POČETKA

Zakon početka zasniva se na tome da ono što počinje na određeni način teži da se odvija na isti način. Ako imate loše jutro, ostatak dana će verovatno biti isti. Kada nešto započnemo, trebali bismo to raditi sa pozitivnom namerom i energijom, što znači da moramo prepoznati negativnost u sebi i svesno joj oduzeti moć.

Kada nešto želite da dobijete od Univerzuma, poput zdravlja i sreće, važno je i da nešto date zauzvrat. Vaš dug je da budete optimistični i verujete da će sve biti u redu sa pozitivnim stavom u svakom aspektu života. Ako to izbegavate, lako može doći do neravnoteže koja uzrokuje bolest.

Inspiracija Sensa.si

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

13/06/2020 Sandra Pusica
Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire. Moje ime je gospoda Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljiva svjedocanstva o tome kako sam dobila zajam od 150,000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth da ona daje zajam s kamatnom stopom od 2% ona daje sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugorocnih zajmova,poslovni zajam i kratkorocni zajam itd. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, sigurno se možete obratiti njime izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com Hvala vam na vašem vremenu dok citate.