Na ovo zaboravite ako želite srećan i kvalitetan život: 5 uverenja koja ne dozvoljavaju da lepo živite

Postoje uverenja koja vam ne dozvoljavaju a živite lepo i bezbrižno, a evo šta treba što pre da promenite kod sebe!

Svako želi da živi život punim plućima, u stvari to je i ono najbitnije vezano za život. Mi smo ovde da iskusimo život u njegovom najvećem potencijalu – uspehe, padove i sve ono između.

Međutim, mnogi od nas se loše odnose prema sebi, verujući u određene vrednosti ili ograničenja, piše Forever conscious.

Ova uverenja sprečavaju nas da živimo naš najbolji život:

1. Nije važno voleti sebe

Voleti sebe je jedno od najvažnijih stvari koje možemo učiniti kako bismo živeli život u njegovom punom potencijalu.

Ako prestanete da koristite ovih 5 reči, život će se čudesno promeniti: evo kako da privučete dobre događajeAko prestanete da koristite ovih 5 reči, život će se čudesno promeniti: evo kako da privučete dobre događajeMagične reči ohrabrenja i optimizma - ako ovako počnete da govorite, čeka vas neverovatno pozitivna transformacija!

Voleti sebe ne znači samo površno se maziti materijalnim predmetima, priuštiti sebi jedan dan u spa centru – voleti sebe znači svim srcem prihvatiti, ceniti sebe i izraziti zahvalnost što se svaki dan nalazite u svom telu.

Dakle, mnogi od nas sebe stavljaju na poslednje mesto, svi drugi su im važniji.

U redu je davati, ali najvažnije je sebe staviti na prvo mesto, to je zdrava i svesna stvar koju možete učiniti, jer kako bi zasita mogli dati, morate prvo biti ono što dajete.

“Voli sebe kao da ti život zavisi od toga, jer zaista i zavisi.” – Anita Moorjani

2.) Ja sam kažnjena zbog pogrešnih izbora i nagrađena zbog onih dobrih

Pojam “dobrog” i “lošeg” je iluzija koju koristimo kako bi opravdali određene stvari u društvu. Bog, Svemir, Izvor (kako god to želite nazvati), ne sudi, nego samo reaguje i šalje nazad vaše vlastite vibracije.

“Svemir vas ne kažnjava niti vas blagosilja. Svemir odgovara na vibracijski stav koji emitujete.”- Abraham Hicks

To znači da nije toliko bitno ono što radimo u životu, već je bitna naša energija koja stoji iza toga. Kakvu god energiju šaljemo u svemir, upravo to je ono što ćemo dobiti natrag.

Zaboravite “loše” i “dobro”, kao da su samo etikete, mi češće reagujemo iz jezgra mesta ili straha ili ljubavi. Kada reagujemo sa strahom, Svemir odgovara istom merom, kada reagujemo sa ljubavlju, Svemir odgovara na isti način.

3. Ja nisam dovoljan

Mi smo uvek svoji najgori neprijatelji. U stvari, kada bi polovina nas obratila pažnju na zlostavljanje koje serviramo na dnevnoj bazi, mi bismo bili šokirani.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.