Molitve i anđeoska prognoza Doreen Virtue za praznike: evo kako da uspostavite vezu sa anđelima u novogodišnjoj noći

Anđeli poručuju da provedemo praznike u miru, ljubavi, sreći i blagostanju! Otkrijte koje poruke anđela treba da poslušamo za Novu godinu i Božić...

U sedmici uoči Božića po gregorijanskom kalendaru, na samom njenom početku, Merkur postaje retrogradan, ali "nosićemo se sa tim zajedno znajući da svi osećaju isto i prolaze kroz isto", kaže Doreen Virtue. "Praznici mogu da budu vrlo stresni ako ne pazite na svoje misli, osećanja, energiju jer to je vreme kad mnogi ljudi osećaju nesigurnost da nemaju dovoljno novca za darove, mnogi su usamljeni..." U skladu s prazničnom nedeljom, Doreen Virtue odabrala je karte Marija - kraljica anđela, za koje kaže kako se razlikuje od svih njenih špilova anđeoskih karata svojom zadivljujućom životnom energijom.

Doreen Virtue: evo šta nam poručuju anđeli ovim brojevima...

Karta za početak nedelje je Optimizam s afirmativnom molitvom "Očekujem da će se dogoditi dobre stvari i one se dogode". Ostanite pozitivni, uprkos retrogradnom Merkuru i mogućim problemima u komunikaciji, s elektronskim uređajima, putovanjima... Pripremite se za to da stvari možda neće ići onako kako očekujete ili planirate, osigurajte dovoljno vremena, fleksibilnosti i smisla za humor da vas moguće komplikacije ne izbace iz takta.

Uz sredinu nedelje vezana je karta Porodica i molitva "Molim za svoju porodicu pa ovu situaciju predajem Bogu za odgovore, potporu i isceljenje". Svejedno da li hoćete ili nećete da budete sa svojom porodicom za praznike, ona će doći do izražaja. I članove porodica koji su sad na nebu možete pozvati na svoju novogodišnju proslavu, možete razgovarati sa njima, kaže Doreen, jer oni vas osećaju, mogu sa nebesa čuti vaše srce.

Ako imate porodično okupljanje, zapamtite da činite sve da ono bude što je mirnije moguće. Doreen posebno savetuje da se ne uzimaju nikakva hemijska sredstva, stres se može rešiti koristeći prirodnu hemiju mozga: molitvom, šetnjom u prirodi, slušanjem muzike...

Kraj nedelje ovaj put opisuju čak tri karte. Trezvenost - s afirmativnom molitvom "Moj bistar um lako se fokusira i koncentriše" - pomaže da se izbegnu mamurluk koji može uzrokovati rasprave i pokvariti slavlje, pomaže da se ostane bistre glave, a bez hemijskih uticaja, srca mogu biti otvorenija.

Karta Brižnost, s molitvom "Nebo se brine o meni pa svoje srce držim otvorenim za brigu o sebi, drugima i svetu", pomaže da se odagnaju usamljenost i stres tako što usmerava naše misli na to kako pomoći drugima, kako doneti blagoslove. Kada mislimo o drugima, nadilazimo svoj ego, a on je taj koji se oseća uznemireno, stoga je brižnost odličan lek za praznični stres.

Anđeli pomažu pri izboru partnera: 5 najčešćih pogrešnih uverenja o srodnim dušama...

Treća karta za vikend je Dom sa slikom arhanđela Gavrila i molitvom "Verujem i sledim božansko vođstvo o svom domu". Vodite brigu o svom domu i energetski, ispunite ga molitvama, zamolite Boga i arhanđela Mihajla da pročiste energiju u vašem domu, poslužite se žalfije ili eteričnim uljima... Osetite povezanost sa svojim domom i uredite ga tako da se u njemu ne osećate izolovano.

Izvor: Sensa klub

Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.