MOĆNA MOLITVA LUJZE HEJ: Izgovara se ujutru i privlači u vaš život obilje i radost

Lujza Hej - Moćna molitva koja privlači u vaš život čudeSne stvari!

Lujza Hej je autorka preko 30 knjiga o samopomoći i pozitivnoj psihologiji, a njena knjiga "Možeš izlečiti svoj život" objavljena je u 33 zemlje.

Lujza Hej u svakoj svojoj knjizi ističe osnovnu poruku, odnosno pravilo srećnog i zdravog života, a to je da naše misli i uverenja značajno utiču na naš život i zdravlje. Ona je na spstvenom primeru (bolovala je od karcinoma) izučavala psihologiju bolesti i ističe da svojim mislima i pozitivnim uverenjima možemo smanjiti rizik od raznih oboljenja i pomoći proces izlečenja.

Pročitajte još:

3 jutarnja rituala koje preporučuje Lujza Hej: Evo kako vaš život zavisi od prvog sata posle buđenja svakog dana

Lujza Hej - isceljujuće afirmacije protiv bolesti: pozitivne reči koje podstiču lečenje tela i duše

10 životnih lekcija koje smo naučili od Lujze Hej: uveče pre spavanja uradite jednu stvar i tako privucite sreću

U jednoj od svojih knjiga Lujza Hej je napiala molitvu zahvalnosti koja vraća veru, pozitivan pogled na život i ispunjva srce radošću i ljubavi.

Preporučuje se da je izgovarate svakog jutra!

Molitva zahvalnosti

U dubini mog bića postoji beskrajan Izvor zahvalnosti. Sada dozvoljavam da ova zahvalnost ispuni moje srce, moje telo, moj um, moju svest, celo moje biće. Ova zahvalnost dolazi od mene u svim pravcima, dodirujući sve u mom svetu i vraćajući mi se, tako da je u mom životu sve više i više, na čemu mogu biti zahvalna.

Što više zahvalnosti osećam i pružam, to više shvatam da je tok svega dobrog beskrajan. Zahvalnost doprinosi mom dobrom unutrašnjem stanju. Zahvalnost je izraz moje unutrašnje radosti, ona zagreva moj život svojom neuhvatljivom toplinom. Zahvaljujem Nebu za sebe i svoje telo. Zahvalan sam na svojoj sposobnosti da vidim i čujem, osećam i dodirujem. Zahvaljujem se na miru u svom domu o kojem brinem sa puno ljubavi.

Medicinski priručnik Lujze Hej: bolesti od A do Š i lekovite afirmacije koje donose ozdravljenje (3. deo)Medicinski priručnik Lujze Hej: bolesti od A do Š i lekovite afirmacije koje donose ozdravljenje (3. deo)Luiza Hej: "Spremna sam da svakog dana naučim nešto novo."

Zahvaljujem se svojoj porodici i prijateljima i uživam biti u njihovom društvu. Dopuštam drugim ljudima da budu svoji u mom prisustvu. Zahvaljujem se Životu na svom poslu i uvek se trudim da to dobro uradim. Zahvalan sam na svojim talentima i sposobnostima i stalno ih koristim. Zahvaljujem se Univerzumu na svom prihodu i znam da ostvarujem profit, bez obzira čemu se okrećem.

Zahvalan sam celoj Prirodi i poštujem svako živo biće. Zahvaljujem na ovom danu i zahvaljujem na svim danima koji će doći. Zahvalan sam Životu ovde, za sada i zauvek!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.