Milan Nikolić Izano: kako se budi duša

Osvešćen čovek je strpljiv čovek. Čovek ispunjen vrlinama je moćan čovek koji svoju moć nikada sam sebi neće priznati, a drugima je rečima nikada neće opisati, ali će je svi u njemu videti. Duša se budi vrlinama u tišini i u miru.

Najlepše stihove, priče, reči govori čista energija koja samo prolazi kroz naše telo. Milan Nikolić Izano se dve decenije bavio dizajnom vila i hotela, živeo raskošno i usredsređen na materiju koju je oblikovao, koristio, shvatao. Onda se dogodila „mračna noć duše", kada se sve otvorilo, raspuklo, i kada je kroz materiju prošlo svetlo - svetlost svesti koja mu je dala Reč

Od osobe koja do tada nije ništa pisala, ni razglednicu kako sam ističe, Milan Nikolić Izano pročitao je nekoliko stotina knjiga za godinu i po dana, napisao knjigu „Lanac ljubavi", a zatim i „U dahu izdaha", „Vinčansku kabalu u lancu ljubavi", „Dnevnik duše", a uradio je i interaktivnu dvoazbučnu DVD knjigu „Lanac ljubavi" sa pesmama i muzikom kompozitora Aleksandra Sanje Ilića, u izvođenju grupe „Balkanika". Spoznavši svoje biće, počeo je da piše o ljubavi, ali o onoj božanskoj koja se prenosi na svakodnevicu. Prva knjiga koja je otvorila put ostalim, „Lanac ljubavi", napisana je kao duhovna bajka koja budi podsvest i širi svest, pisana slikama i simbolima koji povezuju levu i desnu stranu mozga.

Sportski koučing: Andrija Gerić otkriva tajne mentalne snage sportista...

Tajni kod ove knjige je Vinčanska kabala, kao veza između duhovnog i materijalnog sveta. Povezavši vinčansko pismo sa srpskom azbukom, Izano je dobio brojčane vrednosti za sva slova današnjeg pisma. Dekodirajući božanski jezik slova i brojeva, priče Milana Nikolića Izana ne podležu zakonima vremena i prostora, putuju iz polja svesti i otkrivaju se pred nama kao poznati šapat koji sve više razumemo kako postaje tiši, što mu se više približavamo i što više dopustimo sebi da samo osećamo.

Kažete da čovek govori rečima, duša slikama, a Bog brojevima. Šta nam govori broj 8 i šta možda za vas taj broj predstavlja?

Ovom rečenicom sam imao nameru da svoje čitaoce podsetim na to da je božanska moć u njima samima, i da je zato važno naučiti kako da za svoju i dobrobit celog čovečanstva pravilno upotrebimo snagu svojih reči. A snaga reči je u njenoj vibraciji, dok je snaga vibracije u numerološkoj vrednosti reči. Bog je za stvaranje ovog sveta koristio reči, ali sve one sa sobom nose i određene brojeve (Fi-1,618...; Pi-3,14...; e-2,71... itd.) koji su učinili da on izgleda lepši i prihvatljiviji za život, kako bi povoljno uticao na razvoj ljudske duše i tela.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.