Mari Kondo otkriva kako da izbegnete toksične odnose i lošu energiju: ovakvi ljudi ne treba da budu u vašem život

Odnosi, predmeti i osobe koje ne izazivaju radost u vašim životima ne treba da budu u vašem okruženju.

Japanka Mari Kondo je naučila čitav svet umetnosti da se oslobode nepotrebnih stvari. Njena knjiga “Čarobno čišćenje” postala je bestseler, a emisija “ Tidying Up with Marie Kondo” dobila je sjajne ocene na Netflixu.

Kako da razumete jezik ljubavi: 5 signala koji će vam razotkriti da li je nekome stalo do vasKako da razumete jezik ljubavi: 5 signala koji će vam razotkriti da li je nekome stalo do vasKada je u pitanju ljubav, postoji, kažu, pet jezika kojima ona govori ali i pet načina na koje možemo da je razumemo.

Saveti za čišćenje gurua Mari Kondo su univerzalni. Oni su korisni ne samo za one koji će počistiti svoju kuću, već i za one koji planiraju izgraditi uspešnu karijeru ili pronaći harmoniju u vezi.

Jedan od glavnih principa Mari Kondo je:
"Ako stvari oko vas ne izazivaju radost, njihovo mesto je u vreći za smeće, a ne u vašem ličnom životu."

10 životnih lekcija koje možete naučiti od vaše mačke10 životnih lekcija koje možete naučiti od vaše mačkePosmatrajte mačke i naučićete mnogo o lagodnom pristupi životu.

Online, ovaj metod se naziva "condoing" i postao je trend u svetu dejtinga. Sve je vrlo jednostavno: ako odnos ne donosi pozitivne emocije, ili vas čini tužnim i nervoznim, to ukazuje na toksičnost. Vreme je da uključite modus za oponašanje i da se oslobodite dečka koji vam truje život negativno - zaslužujete bolje.

Izvor: Ženski magazin

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.