Magične reči koje privlače bogatstvo: 4 moćne afirmacije koje donose obilje u vaš život

Afirmacije protiv finansijskih problema - evo kako da privučete obilje...

Većina ljudi danas ima manjih ili većih finansijskih problema, ograničenja, neispunjenih materijalnih želja i čežnji. Umesto da mislimo o nedostatku, pa na taj način u svojoj stvarnosti kreiramo još više nedostatka, uvek je mudrije misliti i izgovarati pozitivne afirmacije o novcu, obilju i blagostanju. Na taj način podižemo našu vibraciju nedostatka na vibraciju obilja...

Lujza Hej: 4 afirmacije za iskreni susret sa starenjemLujza Hej: 4 afirmacije za iskreni susret sa starenjem"Ja znam da možemo promeniti svoje verovanja u vezi sa starenjem i od procesa starenja napraviti jedno pozitivno, energično i…

Ovih nekoliko lepih afirmacija, iz knjige Josepha Murphyja "Moć vaše podsvesti" u tome će vam pomoći.

Kruženje novca

Novac zauvek slobodno kruži u mom životu i uvek preostaje božanski višak.

Uspeh

Beskonačna inteligencija vlada i čuva sve moje finansijske transakcije i šta god preduzmete, uspeće.

Čuvena feng šui tajna za izbacivanje loše energije iz kuće: stavite ovo u spavaću sobi i privucite srećuČuvena feng šui tajna za izbacivanje loše energije iz kuće: stavite ovo u spavaću sobi i privucite sreću9 predmeta koje treba da imate u spavaćoj sobi - feng šui stručnjaci otkrivaju kako da lošu energiju u kući zamenite pozitivnom!

Zaštita

Zaštitnička prisutnost koja vodi planete na njihovoj putanji i čini da sunce sija, čuva moj dom, moj posao i sve stvari koje mi pripadaju. Bog je moj zaklon i utvrđenje. Moj posed siguran je u Bogu. To je predivno.

Beskonačan izvor

Bog je moj izvor. Daje mi sve što mi je potrebno. Njegova bogatstva teku kroz mene slobodno i obilno. Zauvek sam svesna svoje prave vrednosti. Slobodno koristim svoje talente i predivno sam, božanski, namirena. Hvala ti, Bože.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.