Magične reči koje pomažu da se predstavite u najbolje svetlu: napravite svoju ličnu afirmaciju

Pronađite najbolji način da ispoljite svoje Ja kroz nekoliko ključnih pitanja.

Lora Morgan Roberts, profesorka organizacionog ponašanja i vrlo priznati stručnjak za to kako ljudi razvijaju svoju pozitivnu, autentičnu ličnost na poslu, vodi ljude kroz proces prepoznavanja podstrekača i blokera – stavova, verovanja i ponašanja koji pomažu i škode njihovoj sposobnosti da ispolje svoje najbolje JA.

Ako ovo pravilo poštujete, Univerzum će brže ispuniti želje: najbolji savet za život u harmonijiAko ovo pravilo poštujete, Univerzum će brže ispuniti želje: najbolji savet za život u harmonijiNajbolji način da nešto dokažemo, to je naš sopstveni život u harmoniji unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta, sa radosnim i zahvalnim…

Robertsova i njene kolege sastavili su nekoliko pitanja kako bi vam pomogli da prepoznate svoje najbolje delove sebe. Autorka knjige „Prisutnost”, Ejmi Kadi, u kojoj se nalazi ova vežba, savetuje da zapišete svoje odgovore:

Kako promeniti život na bolje za samo 7 dana: mentalna dijeta pomaže da postanete srećni, zadovoljni i uspešniKako promeniti život na bolje za samo 7 dana: mentalna dijeta pomaže da postanete srećni, zadovoljni i uspešniAko izdržite punih 7 dana, možete drastično unaprediti kvalitet života!

1. Koje tri reči vas najbolje opisuju kao osobu?

2. Šta je jedinstveno u vama što vas čini najsrećnijim i omogućava vam da pružite najbolje od sebe?

3. Setite se nekog određenog trenutka, na poslu ili kod kuće, kada ste se ponašali „prirodno” i „ispravno”. Kako to ponašanje možete da ponovite danas?

4. Koje su vaše jače strane i kako ih možete iskoristiti?

Te odgovore zatim afirmišite i uzdajte se u njih. Verujte im. Oni predstavljaju važan deo vaše lične priče, a ako vi ne verujete u svoju priču, zašto bi iko drugi u nju poverovao?

Izvor: Lovesensa

Jasmina Stojanović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.