Magična formula 531 privlači veliku sreću: evo kako da je upotrebite u životu

Otkrivena je fotmula za sreću koju svako može lako da upotrebi! Evo šta treba da uradite svakog dana

Ako želimo da budemo srećni, a prirodno je da želimo, potrebno je da primenimo formulu koja glasi "5-3-1". Abrakadabra i ulovili smo u sreću - uverava nas psiholog Šilag Mirgejn sa Univerziteta u Viskonsinu i objašnjava šta koja brojka tačno znači i kako se "upotrebljava".

5 minuta za meditaciju

Neophodno je da svakodnevno odvojimo pet minuta za meditaciju, jer nam je najvažnije da stavimo fokus na disanje i tako "oporavimo" mozak od uobičajenog stresa. Značajno je i da meditiramo više puta dnevno, pa ćemo se posle mesec dana osećati opuštenije i poletnije. Siva materija u prefrontalnom korteksu, delu mozga povezanom sa pažnjom, upravljanjem emocijama i odlučivanjem tako će postati masivnija.

Formula za ispunjenje želja: 8 stvari koje pomažu da ostvarite svaku svoju nameruFormula za ispunjenje želja: 8 stvari koje pomažu da ostvarite svaku svoju nameru"Želja je učitelj: kad zaronimo u nju bez krivice ili stida, može nam pokazati nešto posebno o našem umu, što nam omogućava da u…

3 pozitivne stvari

Svakog dana razmislite i izdvojte na papir tri pozitivne stvari koje ste uradili. Već posle nedelju dana bićete dva odsto srećniji, posle mesec-pet, a nakon godine devet procenata. Važno je da treniramo mozak da obraća pažnju na pozitivne umesto da se fokusira na negativne stvari, što on inače lakše radi po prirodi stvari.

1 dobro delo

Svakog dana učinite po jedno dobro delo, jer kada se to desi, čovek se uvek bolje oseća, drugima je draži i simpatičniji, a to onda ima dodatni pozitivan efekat na celokupno stanje organizma i osećaj sreće.

Ovakvom energijom privlačite siromaštvo: evo kako od sebe odbijate novacOvakvom energijom privlačite siromaštvo: evo kako od sebe odbijate novacPre svega, da biste promenili svoju energiju, morate da se odreknete stereotipa i prestanete da verujete da se ljudi samo rađaju…

Izvor: Novosti

T. L

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.