Lujza Hej: kako da privučemo srećnu ljubav i blistavu budućnost

Saveti Lujze Hej za privlačenje neizmerne ljubav i zadovoljstva - naučite kako da delite ljubav i dobre vibracije, a Univerzum će vam vratiti dvostruko!

Duboko, unutar mog bića nalazi se beskonačan izvor ljubavi. Sada dopuštam toj ljubavi izlazak na površinu.

Ona ispunjava moje srce, telo, um, svest, moje celo biće, zrači iz mene u svim smerovima i vraća mi se udvostručena, što više ljubavi koristim i dajem, to sve više i više moram davati, jer je potreba za njom beskrajna.

Upotreba ljubavi doprinosi da se osećam dobro; ona je izraz moje unutrašnje radosti. Ja volim sebe i prema tome, s ljubavlju se brinem o svom telu, s ljubavlju ga hranim zdravom hranom i pićem. S ljubavlju ga negujem i oblačim i moje telo s ljubavlju odgovara zdravljem i energijom.

Ričard Gir - moćna vežba za privlačenje sreće: ako ovo jednom probate, sve se u životu menja na boljeRičard Gir - moćna vežba za privlačenje sreće: ako ovo jednom probate, sve se u životu menja na boljeGlumac Ričard Gir veliki je poštovalac budizma, pa često svoje odmore provodi posećujući najznačajhnije budističke hramove. On je…

Ja volim sebe i prema tome, pobrinula sam se za udoban dom, koji ispunjava sve moje potrebe i u kojem je užitak boraviti. Svaku sobu ispunjavam vibracijama ljubavi, tako da će svako ko uđe, uključujući i mene, osetiti tu ljubav i biće ispunjen njome.

Ja volim sebe i prema tome, radim posao u kojem iskreno uživam. To je posao koji koristi moje stvaralačke talente i sposobnosti. Radim s ljudima i za ljude koje volim i koji vole mene i dobro zarađujem.

Ja volim sebe i prema tome, ponašam se i mislim sa ljubavlju prema svim ljudima, jer znam da mi se ono što šaljem spolja, udvostručeno vraća.

Ja privlačim samo ljude ispunjene ljubavlju, jer su oni ogledalo onoga što sam ja.

Ja volim sebe i prema tome, zaboravljam i u potpunosti se oslobađam prošlosti i svih iskustava iz prošlosti. Slobodna sam.

Ja volim sebe i prema tome, živim u potpunosti, u sadašnjosti, doživljavajući svaki trenutak kao dobar, znajući da je moja budućnost svetla, radosna i sigurna, jer sam ja voljeno dete svemira i svemir s ljubavlju brine o meni sada i zauvek.

To je tako! "

Louise L. Hay – Kako isceliti duh i telo

Izvor: Atma

Lujza Hej

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.