Ljubav u doba korone: 9 stavri koje treba da uradite sa partnerom dok ste u izolaciji

Evo ideja kako da ljubav jačate u izolaciji - 9 stavri koje kod kuće treba da radite sa partnerom!

Parovi širom sveta suočeni su sa istim problemom, zahvaljujući korona virusu. Kada vaš omiljeni restoran prihvata samo narudžbine za poneti, vaš omiljeni kafić je zatvoren i svako kulturno i društveno događanje otkazano, ponestaje ideja šta raditi kod kuće. Ali, ne dopustite da vam to pokvari odnos i romantična osećanja...

Spoljne okolnosti su takve kakve jesu, a na nama je sa koliko kreativnosti se sa njima suočavamo. Najbolja druženja kod kuće su ona koja vam omogućavaju da se povežete na smisleni način i učite nove stvari jedno o drugome. Evo par takvih ideja:

Kulinarski dvoboj

Pronađite recept koji vam se oboma sviđa, pripremite dva mesta za pripremu hrane, sve potrebne sastojke, odredite vremenski rok i započnite takmičenje - ko će bolje pripremiti isto jelo. Posle, naravno, može uslediti večera uz sveće i deljenje kulinarskih tajni.

Ljubav u zrelim godinama: psiholog otkriva sve tajne zaljubljivanja posle 40. godine životaLjubav u zrelim godinama: psiholog otkriva sve tajne zaljubljivanja posle 40. godine životaNeki stručnjaci tvrde da najlepše volimo u četvrtoj deceniji života, pa na dalje. Tada smo već prerasli komplekse iz mladosti,…

Testovi ličnosti

Na internetu možete potražiti testove ličnosti, rešiti ih svako za sebe pa uporediti rezultate. Možda saznate nešto jedno o drugome što ranije niste znali. Ako vaš odnos trenutno nije u najboljoj fazi, pokušajte odgovoriti na test sa 36 pitanja New York Timesa za koji tvrde da budi iskru i ljubavne osećaje.

Kampovanje

Probudite dete u sebi! Od jastuka, ćebe i komada nameštaja napravite utvrđenje ili postavite šator u dnevnom boravku, ako ga imate. Unutar svog skrovišta možete zamišljati da ste usred divljine prirode, pričati ili čitati priče, jesti sendviče i piti kafu iz termosa.

  • 1 od 2

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.