Ko je vaša istinska srodna duša: pronađite partnera koji će sa vama podneti najveće životne oluje

Vaša srodna duša je neko ko je dovoljno jak da podnese oluje sa vama!

Svako od nas je bar jednom u životu bio povređen, ali emotivne rane se vremenom i negovanjem duše zacele, piše Lovesensa.

Negativna iskustva iz prošlosti nisu razlog da se plašite nove ljubavi. Zbog straha od izdaje, gubitka ili slomljenog srca, ne smemo dozvoliti da propustite divne stvari koje ljubav sa sobom donosi.

Ne zatvarajte svoje srce. Iskreno želite da ponovo budete voljeni i sposobni da volite - tada će vaša srodna duša pronaći put do vašeg srca.

8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubav8 znakova koje kosmos šalje kad je srodna duša u blizini: evo kako da znate da dolazi prava ljubavAko čekate da vam se ljubav dogodi, ovi znakovi ukazuju da ćete uskoro sresti srodnu dušu!

Toliko ima divnih stvari koje romantično partnerstvo donosi - deljenje istog kreveta, buđenje sa nekim ko nas voli, deljenje večere, putovanja, stvaranje uspomena koje će nas zagrejati u starosti i kreiranje divnog prostora za duhovni i emocionalni razvoj.

Međutim, ko je ta naša istinska i sudbonosna srodna duša?

Pravog partnera prepoznaćete po tome što će vas zajedno oduševiti misao vašeg dugog zajedničkog života.

Potreban vam je neko kome ćete se radovati svakog jutra, iako će ponekad život doneti i mračne noći.

Potrebna vam je osoba koja u vama podstiče razigranost i radoznalost. Neko sa kime možemo deliti dobro i loše. Neko ko će uvek biti tu za nas, čak i kada na vrata života pokucaju teški dani.

Svako od nas ima 4 vrste srodnih duša: evo kako da ih prepoznate i sačuvate u svom životuSvako od nas ima 4 vrste srodnih duša: evo kako da ih prepoznate i sačuvate u svom životuU životu svakog od nas pojavljuju se 4 važne srodne duše - evo kako da ih prepoznate!

Vaša srodna duša je čovek koji će vas istinski prihvatiti i ceniti. Neko kome ćemo biti dobri i divni čak i kada grešimo. Ali najviše od svega, neko ko je dovoljno jak da podnese oluje sa vama.

To je osoba koja će, sa svešću i radošću, uložiti energiju u vaš odnos. Neko ko će zajedno sa vama svakodnevno raditi na neprekidnom cvetanju ljubavi.

On neće biti savršen čovek, jer svi u vezama učimo i pravimo greške. Ali, će biti vaša savršena dopuna energije, ljubavi i života.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.